Συγκλονίζει η Celine Dion με την ερμηνεία της για τα θύματα του Παρισιού (video)

Newsbomb

Δάκρυα στα μάτια έφερε η ερμηνεία της σπουδαίας Καναδής τραγουδίστριας, για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ηςΝοεμβρίου στο Παρίσι.

Η Celine Dion ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδυνών American Music Awards και απέδωσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, το τραγούδι "Hymne a l’ Amour" (Ύμνος στην Αγάπη) της Εντίθ Πιάφ.

Έχοντας πίσω της μια γιγαντοθόνη στην οποία προβάλλονταν εικόνες από σημεία ορόσημα της γαλλικής πρωτεύουσας καθώς και από τα σημεία των επιθέσεων όπου πλέον βρίσκονται λουλούδια, κεριά και σημειώματα, ως μικρός φόρος τιμής στους νεκρούς της τυφλής βίας, η Celine Dion συγκλόνισε με την ερμηνεία της.

Με την ολοκλήρωση της ερμηνείας της, όλη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια για να χειροκροτήσει, με πολλούς από τους καλεσμένους της βραδιάς να σκουπίζουν τα δάκρυά τους.

Το "Hymne a l’ Amour", είχε γράψει η Πιάφ το 1949, για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον μποξέρ Μαρσέλ Σερντάν, ο οποίος σκοτώθηκε λίγους μήνες μετά καθώς πετούσε από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη, για να την επισκεφθεί.

Δείτε τη συγκλονιστική ερμηνεία της Celine Dion:

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved