ΚΟΣΜΟΣ

Νέα στοιχεία για τον μακελάρη του Reina: Διέφυγε με τον 4χρονο γιο του

Νέα στοιχεία για τον μακελάρη του Reina: Διέφυγε με τον 4χρονο γιο του

Μαζί με τον 4χρονο γιο του φέρεται να διαφεύγει ο Ουζμπέκος μακελάρης του Reina σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύει η τουρκική Hurriyet.

Ο Abdulgadir Masharipov, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την επίθεση στο κλαμπ Reina, όπου σκότωσε 39 άτομα, επέστρεψε σπίτι του, πήρε τον 4χρονο γιο του και διέφυγε, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και την ενάμισι έτους κόρη τους.

«Ο Masharipov, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία συνολικά 39 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 65 στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα την 1η Ιανουαρίου πήγε στο σπίτι του, σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά την επίθεση και πήρε τον γιο του, πριν διαφύγει», δήλωσαν αστυνομικές πηγές.

Αμέσως μετά το μακελειό κι όταν ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ειδικές δυνάμεις είχαν εισβάλει στο σπίτι του και συνέλαβαν τη σύζυγό του η οποία είχε δηλώσει ότι πληροφορήθηκε για το περιστατικό από την τηλεόραση και πως δεν γνώριζε το παραμικρό.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη για να συλληφθεί εκ νέου στις 11 Ιανουαρίου στη συνοικία Μάλτεπε ενώ η κορούλα της τέθηκε υπό την προστασία των Αρχών.

Σχετικές ειδήσεις