Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο Ελληνοαυστραλός σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη

Newsbomb

Ένα νέο βίντεο που καταγράφει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ελληνοαυστραλός Dimitris Gargasoulasνα πέφτει σκόπιμα πάνω σε ανθρώπους, που περπατούσαν αμέριμνοι στο κέντρο της Μελβούρνης, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα τρομακτικά πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο 26χρονος Dimitris Gargasoulas επιταχύνει το αυτοκίνητό του και πέφτει πάνω σε πεζούς σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο στη Μελβούρνη, σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους πολίτες που περπατούσαν αμέριμνοι.

Οι πολίτες φαίνεται να τρέχουν να σωθούν καθώς το αυτοκίνητο επιτάχυνε κατά πάνω τους. Από την αιματηρή επίθεση σκοτώθηκαν ένα βρέφος 3 μηνών, ένα 10χρονο κορίτσι, δύο άντρες και μια γυναίκα.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 26χρονο στο μπράτσο και εν συνεχεία τον συνέλαβαν.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο νεαρός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και χρήσης ναρκωτικών. Λίγο πριν την επίθεση, είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον αδελφό του.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved