Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα επίθεση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ - «Διαιωνίζουν τα ψέματα για εμάς»

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Η Μέγκαν Μαρκλ σοκάρει με όσα λέει για το παλάτι του Μπάκιγχαμ και την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στο νέο απόσπασμα από τη συνέντευξή της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Μέγκαν Μαρκλ στο απόσπασμα τριάντα δευτερολέπτων της συνέντευξης που θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου ακούγεται να κατηγορεί τη βασιλική οικογένεια ότι «διαιωνίζει τα ψέματα σε βάρος μας (σ.σ. της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι)» απαντώντας στο ερώτημα γιατί αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα η ερώτηση που περιλαμβάνεται στη διάρκειας δύο ωρών συνέντευξης η Γουίνφρεϊ ρωτάει την Μέγκαν Μαρκλ: Πώς νιώθετε που το παλάτι ακούει την δική σας αλήθεια σήμερα;

«Δεν ξέρω πώς περίμεναν ότι μετά από όλο αυτόν το καιρό θα παραμέναμε σιωπηλοί για το αν υπάρχει ενεργός ρόλος της Φίρμας (σ.σ. η αργκό έκφραση για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας) στη διαιώνιση ψευδών γεγονότων για εμάς. Και αν αυτό κρύβει τον κίνδυνο να χαθούν πράγματα, τότε σας λέω ότι ήδη έχουν χαθεί αρκετά» ακούγεται να απαντά η Μέγκαν Μαρκλ.

Το απόσπασμα αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ πως φέρεται να έκανε το...βίο αβίωτο στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times λοιπόν, λίγο μετά το γάμο της με τον Πρίγκηπα Χάρι το Μάϊο του 2018, η δούκισσα του Σάσεξ ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που πολλοί από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της έτρεμαν και... ξεσπούσαν σε κλάματα.

Εκφράζοντας την «ανησυχία» του, το παλάτι του Μπάκιγχαμ λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τις κατηγορίες παρενόχλησης σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ.

«Είμαστε ξεκάθαρα πολύ ανήσυχοι από τις κατηγορίες στους Times μετά τους ισχυρισμούς που έκαναν πρώην εργαζόμενοι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», επισήμαναν τα βρετανικά ανάκτορα σε ένα δελτίο Τύπου.

«Κατά συνέπεια, η ομάδα μας ανθρωπίνων πόρων θα εξετάσει τις συνθήκες που αποκαλύφθηκαν στο άρθρο. Τα μέλη του προσωπικού, που ενεπλάκησαν εκείνη την εποχή, περιλαμβανομένων όσων αποχώρησαν από τον βασιλικό οίκο, θα κληθούν να συμμετάσχουν για να δούμε εάν μπορούν να αντληθούν διδάγματα», συνεχίζει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως το Μπάκιγχαμ «δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί την παρενόχληση στον χώρο εργασίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας