Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Αγρότης αποχαιρέτησε με μια καρδιά από… πρόβατα τη θεία του που πέθανε

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη της θείας του βρήκε ένας αγρότης ο οποίος σχημάτισε μια καρδιά από.. πρόβατα

Σε μια διαφορετική λύση κατέφυγε ένας αποκλεισμένος λόγω lockdown αγρότης στην Αυστραλία προκειμένου να αποχαιρετήσει την θεία του, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από δύο χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Αφού, λοιπόν, ο Μπεν Τζάκσον, όπως είναι το όνομα του Αυστραλού αγρότη, δεν κατάφερε να είναι δίπλα στη θεία του στις τελευταίες της στιγμές στο Μπρισμπέιν, αποφάσισε να της πει το δικό του «αντίο» σχηματίζοντας μια καρδιά από… πρόβατα!

«Σε τέτοιες στιγμές θλίψης νοιώθεις αβοήθητος, δεν ξέρεις τι να πεις και τι να κάνεις. Ειδικά στην εποχή του κορονοϊού κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί για τη θλίψη που προκαλούν τα κλειστά σύνορα που δεν σου επιτρέπουν να πεις αντίο ή να είσαι κοντά σε κάποιον που φεύγει. Είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε ο αγρότης.

Όπως εξήγησε η ιδέα του προέκυψε την ώρα που τάιζε τα πρόβατά του για τα οποία είπε ότι χρειάζονται άσκηση καθώς ορισμένα από αυτά κυοφορούν. Σύμφωνα με τον ίδιο χρειάστηκαν τρεις ή τέσσερις προσπάθειες για να υπάρξει το τελικό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Οι 10 περιοχές που οδεύουν σε τοπικό lockdown – Τα νησιά που «βράζουν» και ο κίνδυνος