Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα – Μπερδεύτηκε ακόμα και για το αξίωμά του

Newsbomb

Σε νέα λεκτική γκάφα προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Ακόμα και το αξίωμά του κατάφερε να μπερδέψει ο Τζο Μπάιντεν πυροδοτώντας εκ νέου τη συζήτηση για την διανοητική του κατάσταση καθώς φέτος αναμένεται να συμπληρώσει το 80ο έτος της ηλικίας του και να γίνει έτσι ο γηραιότερος σε ηλικία πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά ο Μπάιντεν σε ομιλία του κατά τη διάρκεια τελετής για τη λήξη του Ραμαζανιού είπε στους συγκεντρωμένους ότι είναι ο πρώτος γερουσιαστής από το Ντέλαγουερ ενώ αυτό που ήθελε να πει είναι ότι είναι ο πρώτος πρόεδρος από τη συγκεκριμένη πολιτεία.

«Δεν έχουν υπάρχει αρκετοί γερουσιαστές από το Ντέλαγουερ. Είναι μια μικρή πολιτεία. Για την ακρίβεια δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά (σ.σ. γερουσιαστής). Δοθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν συμπατριώτη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν υπέπεσε στη γκάφα την ώρα που αναζητούσε τον Madinah Wilson-Anton έναν υπάλληλο του ινστιτούτου Μπάιντεν στο πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ το οποίο καταγράφει την παρουσία του στη Γερουσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάιντεν γεννήθηκε στην Πενσυλβάνια αλλά μετακόμισε ως παιδί στο Ντέλαγουερ εκπροσωπώντας την πολιτεία ως Γερουσιαστής για συνολικά 36 χρόνια πριν να επιλεγεί ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για οχτώ χρόνια επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Οι αλλεπάλληλες γκάφες του Τζο Μπάιντεν έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των Ρεπουμπλικάνων που διατυπώνουν δημόσια τον προβληματισμός τους για τη διανοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ με τους υπερασπιστές του να υποστηρίζουν ότι έκανε τέτοια λάθη ακόμα και πριν να φτάσει σε προχωρημένη ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα – Αποκάλεσε τη σύζυγό του αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί Ομπάμα

Τζο Μπάιντεν: Η «αόρατη» χειραψία έγινε viral

Τζο Μπάιντεν: Γκάφα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ - Αποκάλεσε την Κάμαλα Χάρις «πρώτη κυρία των ΗΠΑ»