Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Παραγουάη: Η στιγμή της ενέδρας με επτά πυροβολισμούς κατά δημάρχου – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 53χρονος δήμαρχος στην Παραγουάη μετά την ενέδρα που του έστησαν ένοπλοι

Βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή βρίσκεται ο 53χρονος Κάρλος Ασεβέδο, ο δήμαρχος της πόλης Πέδρο Χουάν Καμπαλέρο στην Παραγουάη, ο οποίος έπεσε θύμα ενέδρας από ενόπλους την Τρίτη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της ενέδρας, οι τουλάχιστον τρεις ένοπλοι περίμεναν τον δήμαρχο την ώρα που έφτανε έξω από δικαστήριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δήμαρχος δέχθηκε τουλάχιστον επτά πυροβολισμούς από τους δράστες οι οποίο στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους.

Όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο ο δήμαρχος από την Παραγουάη πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στον λαιμό, δύο στο δεξί χέρι και μια στο αριστερό.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταγράψει τις αγωνιώδεις προσπάθειες διασωστών να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον βαριά τραυματισμένο δήμαρχο ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ υπέστη και καρδιακή ανακοπή μετά την επίθεση.

Το όχημα διαφυγής των ενόπλων βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις για την ενέδρα σε βάρος του 53χρονου δημάρχου στην Παραγουάη.