Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Νταντά χτυπά αγοράκι και κλέβει το φαγητό του (video)

Newsbomb

Βίντεο σοκ ήρθε στη δημοσιότητα, με μια νταντά από την Αργεντινή να κακοποιεί ένα μικρό αγοράκι. Στο βίντεο η γυναίκα καταγράφηκε από κρυφή κάμερα να χτυπά το παιδάκι που υποτίθεται ότι πρόσεχε, ενώ στη συνέχεια κλέβει το φαγητό του.

Στο βίντεο η 25χρονη Εύα Μαντάρας χαστουκίζει ένα δίχρονο αγοράκι που καθόταν στο καρεκλάκι φαγητού. Στη συνέχεια παίρνει ένα πιάτο φαγητού που υποτίθεται ότι θα το έτρωγε ο μικρός, κάθεται κάτω και αρχίζει να το τρώει μπροστά στο πεινασμένο παιδί.

Η μητέρα του παιδιού Κριστίνα Σερίλ, είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Παράνα στα βορειοανατολικά της Αργεντινής και την είχε συνδέσει με το smartphone της, μόλις ανακάλυψε μώλωπες στο παιδί.

Εν τω μεταξύ, οι γείτονες την είχαν προειδοποιήσει πως το μωρό και ο 10χρονος αδερφός της συχνά ακούγονταν να φωνάζουν ενώ τα έβλεπαν συχνά με δάκρυα στα μάτια όταν έμεναν μόνα τους με την νταντά.

Η αστυνομία και οι εισαγγελείς θα χρησιμοποιήσουν το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο ενώ η Μαντάρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση και κακοποίηση παιδιού.

Όπως δήλωσε η μητέρα: «Πάντα πίστευα ότι ήταν λίγο τεμπέλα, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα γινόταν βίαιη. Έκλεψε το φαγητό του γιου μου και μετά τον χτύπησε λέγοντάς του πως πεινάει. Είναι άρρωστη».