MEDIA

Χαμός στον AΝΤ1: Έξαλλος ο Λούλης για το «σεξιστικό» σπότ - Δείτε τι έγινε

Χαμός στον AΝΤ1: Έξαλλος ο Λούλης για το «σεξιστικό» σπότ - Δείτε τι έγινε

Την δική του απάντηση έδωσε ο ηθοποιός για το πολυθρύλητο σποτάκι που τελικά... κόπηκε!

Έγινε άθελά του το πρόσωπο των ημερών. Ο Χρήστος Λούλης, ο γνωστός ηθοποιός, έγινε το επίκεντρο του σάλου που προκλήθηκε από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, όπου έδωσε την δική του απάντηση περί «σεξισμού» που του καταλογίζεται στην διαφήμιση.

«Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα και καλά έκαναν και το κατέβασαν.

Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με την φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία… Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούν και θα πουν: είναι σεξιστικό, ρατσιστικό, φοβικό…

Η πρόθεση από ό,τι καταλαβαίνω ήταν να βγει ένα σποτάκι λιγότερο σοβαροφανές, ένα σποτάκι πιο χαλαρό να μπορεί να μιλήσει στον κόσμο τον απλό και να περάσει ένα μήνυμα. Δεν πέτυχε, απέτυχε και κατέβηκε. Πιστεύω ότι έπρεπε να βάλουν έναν άλλον ηθοποιό να το κάνει αυτό, δεν ταίριαζα εγώ. Ίσως εγώ να ήμουν ο λάθος άνθρωπος να το κάνει», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.

Τα λόγια αυτά δεν άρεσαν ιδιαίτερα στο πάνελ της εκπομπής και για λίγα λεπτά έγινε κανονικός... χαμός, καθώς ο καθένας είχε την δική του άποψη!

Δείτε το video και θα καταλάβετε:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξαν τα σχολεία: To newsbomb.gr καταγράφει την πρώτη μέρα για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Σχετικές ειδήσεις