MEDIA

Idols: Ο Βλάσης Μπονάτσος ένωσε ξανά τους «Απαράδεκτους» - Συγκίνησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

idols μπονάτσος
Οι «Απαράδεκτοι» ξανά μαζί για τον Βλάση Μπονάτσο.
ΣΚΑΪ

Βλάσης Μπονάτσος: Συγκινητικές στιγμές στο αφιέρωμα της εκπομπής Idols, όπου Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος συναντήθηκαν με τον Σάκη Ρουβά και θυμήθηκαν σπάνιες ιστορίες.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, το IDOLS ήταν αφιερωμένο στον Βλάση Μπονάτσο. O ασυμβίβαστος ροκάς, ο σόουμαν, ο ηθοποιός, ο παρουσιαστής. Μια σαρωτική προσωπικότητα που κατάφερνε να μαγνητίζει το κοινό και τους συνομιλητές του. Ασυγκράτητος και χειμαρρώδης. Ειλικρινής και αληθινός. Χωρίς προσωπείο, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Με γλώσσα απλή και μια γλυκιά αναίδεια που τον έκανε το πειραχτήρι ολόκληρης της Ελλάδας.

Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, είδαμε μαζί ξανά τους «Απαράδεκτους» -τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο- να εξιστορούν στον Σάκη Ρουβά αξέχαστες στιγμές γέλιου και συγκίνησης.

Γιάννης Μπέζος, Σπύρος Παπαδόπουλος, Βλάσης Μπονάτσος, Δήμητρα Παπαδοπούλουimdb.com

«Ο Βλάσης ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Ήταν το παιδί που πηδούσε τη μάντρα, αλλά το σπίτι με την ωραία οικογένεια, της αρχές, υπήρχε πάντα. Έτσι ήταν πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Όταν έγιναν οι Απαράδεκτοι, ήμασταν ήδη οι τρεις μας και έρχεται και μου λέει "ρε συ, να σου πω κάτι. Εγώ ήρθα από την Αμερική και δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;". Ναι ρε συ, έχεις δίκιο του λέω, ήρθες κι από την Αμερική. Κι έτσι ξεκίνησε, με τσαμπουκά. Αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας. Ήταν η νότα μας, το beat μας, αυτό που χρειαζόταν η τριάδα για να γίνουμε τέσσερις. Ήταν αγαπησιάρης, ήταν βασικό του στοιχείο. Αγαπησιάρης και ανένταχτος».

«Ήταν ο μεγαλύτερος παιχνιδιάρης που έχω γνωρίσει. Έπαιζε με τα πάντα, με τη ζωή, με όλα», πρόσθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Μπορούσα να του πω τα πάντα, ακόμα και κοριτσίστικα θέματα που δεν τα λες σε έναν άντρα. Υπαρξιακές συζητήσεις δεν το συζητάμε το τι γινόταν. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που μιλούσαμε για αυτά. Πολύ γέλιο, αλλά και πολύ ανάλυση. Άμα δεν χάραζε, για ύπνο δεν πηγαίναμε», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και πρόσθεσε:

«Το όριο τον περιόριζε, της ανθρώπινης φύσης. Τη δέσμευση από το ανθρώπινο κορμί δεν την άντεχε, τον έπνιγε. Του άρεσε να την υπερβαίνει πνευματικά, εγώ πιστεύω ότι την υπερέβη και σωματικά κάποια στιγμή και έφυγε».

«Μας είχε τρελάνει κάποια εποχή με μια στριπτιτζού, που τον ερωτεύτηκε στη Θεσσαλονίκη, φαγώθηκε να πάμε, πήγαμε. Ήταν μια που χόρευε εκεί, δεν είχε πολύ κόσμο, και τον κοιτάζω και ήταν πολύ προσηλωμένος. Του λέω δεν βλέπω να σου δίνει ιδιαίτερη σημασία. Και μου λέει, χθες δεν ήρθα και μου κάνει μούτρα. Ε, τι να του πεις», θυμήθηκε ο Γιάννης Μπέζος.

«Ρε φιλαράκι, μας δουλεύεις και είσαι καλύτερα από όλους»

Στη συνέχεια, οι συμπρωταγωνιστές του Βλάση Μπονάτσου στους «Απαράδεκτους» θυμήθηκαν περιστατικά και ιστορίες από την κοινή τους πορεία. Άλλες στιγμές ξεσπούσαν σε γέλια, κυρίως με τις απίθανες δικαιολογίες που έβρισκε ο Μπονάτσος μετά από τις συνηθισμένες αργοπορίες του, κι άλλες ήταν εμφανώς συγκινημένοι από τις αναμνήσεις που ξύπνησαν για λογαριασμό της εκπομπής του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια της Δήμητρας Παπαδοπούλου. «Ο Βλάσης ήταν ένα υπερβατικό επεισόδιο. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός και το βλέπω έτσι μακρινό όλο αυτό, έχω την αίσθηση ότι ο Βλάσης ήταν συνδεδεμένος με μια άλλη πηγή. Ο τύπος ήταν περίπτωση, μου είχε πει πράγματα που έχουν γίνει, κι ενώ έχω κλάψει πάρα πολύ για τη συγκεκριμένη απώλεια, τον τελευταίο καιρό λέω φιλαράκι παίζει να είσαι καλύτερα από όλους και να μας δουλεύεις, γιατί δεν μπορούσες με τίποτα τη μιζέρια, το κλείσιμο, το κουτί...»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Όλα τα μέτρα που αποφάσισε η Ελλάδα για ταξιδιώτες από 9 αφρικανικές χώρες

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media