MEDIA

Οι Απαράδεκτοι: Το Twitter «παραληρεί» με τον Ζεράρ και τη «Γαλλική Κουλτούρα»

Απαράδεκτοι
Σκηνή από την επιτυχημένη σειρά του Mega
Mega TV

Οι Απαράδεκτοι: Ένα από τα πιο επιτυχημένα επεισόδια της ιστορικής σειράς του Mega προβλήθηκε την Παρασκευή (04/02) και το Twitter έδωσε ρεσιτάλ.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών, οι «Απαράδεκτοι», έχει επιστρέψει στις οθόνες μας από το Mega. Μετά από 30 χρόνια η σειρά προβάλλεται ξανά και προκαλεί σωρεία σχολίων στα social media από τους τηλεθεατές οι οποίοι δείχνουν να τη λατρεύουν με την ίδια ένταση ακόμα και σήμερα.

Την Παρασκευή (04/02), προβλήθηκε ένα από τα πιο γνωστά επεισόδια της σειράς, με τίτλο «Γαλλική Κουλτούρα». Ο ερχομός του Ζεράρ, τον οποίο ενσάρκωσε ο ηθοποιός Ζανό Ντανιάς, προκάλεσε μια σειρά από ευτράπελα για την παρέα των «Απαράδεκτων» και το γέλιο ήταν άφθονο για τους τηλεθεατές. Εξυπακούεται ότι το Twitter «ξεσάλωσε» στα σχόλια με την προβολή του επεισοδίου…

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια

Οι Απαράδεκτοι: Μετά τον Ζεράρ, η οικιακή βοηθός

Η Παρασκευή, μάλιστα, ήταν μέρα προβολής διπλού επεισοδίου για τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», και μετά τη «Γαλλική Κουλτούρα», ακολούθησε το επεισόδιο «Βοήθεια, οικιακή βοηθός». Σε αυτό η, νεαρή τότε, Μαρία Φιλίππου εμφανίστηκε ως Κύπρια φοιτήτρια που αναζητούσε έξτρα εισόδημα και αντί να κάνει τις δουλειές του σπιτιού ως όφειλε, τις έκανε η παρέα των «Απαράδεκτων» με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό για τους τηλεθεατές.

Οι Απαράδεκτοι: Τα επεισόδια της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι Απαράδεκτοι: 30 χρόνια από την πρεμιέρα μιας σειράς – ορόσημο για την ελληνική τηλεόραση