MEDIA

Πολιτική εξομολόγηση της Nτόρας Mπακογιάννη στο newsbomb.gr

Πολιτική εξομολόγηση της Nτόρας Mπακογιάννη στο newsbomb.gr

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» στη webtv του newsbomb.gr

Έτοιμη να συνεργαστεί με όποια κυβέρνηση κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και μπορέσει να αλλάξει –πιέζοντας με κάθε μέσο την τρόικα-, χρονικά και ποσοτικά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί με το μνημόνιο 2 , δηλώνει σε αποκλειστική συνέντευξή της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στον Κώστα Χαρδαβέλλα που θα προβληθεί απόψε 9 μ.μ. στη web tv του Newsbomb.gr.

Η κ. Μπακογιάννη στη συνέντευξή της περιγράφει την εικόνα της βουλής και της όποιας κυβέρνησης της 7ης Μάη και αποκαλύπτει τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε ζητήματα που θα καθορίσουν την ψήφο του ελληνικού λαού όπως:

* Τιμωρία των ενόχων και επιστροφή των κλεμμένων

*Αρχή των όποιων προστατευτικών νόμων για τους πολιτικούς

* Ποια τερατώδη ψέματα λένε οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων σήμερα στον ελληνικό λαό.

Αμέσως μετά σε μια συζήτηση live στο στούντιο της εκπομπής «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» στις 9 απόψε, βουλευτές από όλα τα κόμματα και επιστήμονες με τεχνοκράτες αναλύουν δημοσκοπικά δεδομένα των τελευταίων ημερών ενώ ο Χάρης Λαζαρόπουλος σε μια συνεχή επαφή με το κοινό μεταφέρει ερωτήματα και παρεμβάσεις των θεατών στη ζωντανή συζήτηση.