ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η 3η και τελευταία σεζόν του «See» με τον Τζέισον Μομόα

Ο Τζέισον Μομόα στο See
Ο Τζέισον Μομόα στο «See»
Apple

Η Apple ανακοίνωσε το φινάλε της σειράς «See» και αποκάλυψε το teaser τρέιλερ της τρίτης σεζόν.

H σειρά «See» με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα πρόκειται να ρίξει τίτλους τέλους μετά την επερχόμενη τρίτη σεζόν.

Η Apple ανακοίνωσε το τέλος της σειράς αποκαλύπτοντας παράλληλα το teaser trailer του τρίτου κύκλου όπως και την ημερομηνία της πρεμιέρας του στην πλατφόρμα.

Η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 26 Αυγούστου.

«Η οικοδόμηση ενός κόσμου χωρίς όραση ήταν μια ιδιαίτερα μοναδική και συνεχής πρόκληση που αντιμετωπίστηκε μέσω της παθιασμένης και στοχαστικής συνεργασίας μιας εξαιρετικά ταλαντούχας και διαφορετικής ομάδας, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Η σειρά ήταν ένα μνημειώδες έργο αγάπης για όλους τους συμμετέχοντες και είμαστε αιώνια ευγνώμονες για τον τρόπο που το See αγκαλιάστηκε από τους θεατές σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Τζόναθαν Τρόπερ.

Η σειρά διαδραματίζεται εκατοντάδες χρόνια αφότου η ανθρωπότητα έχει χάσει την ικανότητα να βλέπει. Στην τρίτη σεζόν, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Baba Voss (Μομόα) νίκησε τον εχθρό και αδελφό του Edo (Ντέιβ Μπαουτίστα) και αποχαιρέτησε την οικογένειά του για να ζήσει απομακρυσμένα στο δάσος. Αλλά όταν ένας Τριβαντιανός επιστήμονας αναπτύσσει μια νέα και καταστροφική μορφή όπλων που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας, ο Baba επιστρέφει στην Paya για να προστατεύσει τη φυλή του για άλλη μια φορά.


Σχετικές ειδήσεις