Survivor All Star: Τα σενάρια για την τιμωρία της Ασημίνας που «πιάστηκε» με κινητό

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το Survivor All Star έρχεται απόψε με ένα επεισόδιο – φωτιά και πολλές εντάσεις.

Φωτιές ανάβουν στο «Survivor All Star» στο επεισόδιο της Τρίτης. Στο τρέιλερ που έχει βγει στον τηλεοπτικό αέρα, ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει ότι είδε την Ασημίνα με κάποια ακόμη παίκτρια, στο δάσος, να έχει κινητό στα χέρια της. Το όνομα της δεύτερης κοπέλας δεν αποκαλύπτεται, τουλάχιστον στο απόσπασμα.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας ξεσπούν, με τον Τάκη Καραγκούνια να φωνάζει και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και άλλους παίκτες να φαίνεται ότι αποχωρούν. Μαζί τους, βέβαια, ακολουθεί και ο Νίκος Μπάρτζης από τον οποίο ξεκίνησαν όλα. Οι συμμετέχοντες της Κόκκινης δεν αντιδρούν. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί θέλουν να καλύψουν τις συμπαίκτριές τους, είτε γιατί αμφιβάλλουν με τα λεγόμενά του Νίκου.

Από το πρωί, λοιπόν, της Τρίτης, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Ασημίνα θα αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι οι ποινές του «Survivor All Star» είναι πολύ πιο σκληρές σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους.

Μάλιστα ένας από τους αυστηρούς όρους του συμβολαίου που υπέγραψαν οι Survivors, αφορούσε στην απαγόρευση επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Τα σενάρια, λοιπόν, για την τιμωρία της Ασημίνας είναι πολλά. Αυτό που σκέφτονται όλοι είναι ότι η αθλήτρια θα αναγκαστεί να αποχωρήσει έπειτα από ποινή από την παραγωγή. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν έχει καταγραφεί το πλάνο από τις κάμερες για να υπάρχουν ντοκουμέντα ή αν απλά θα παραμείνουμε στα λόγια ενός παίκτη.

Αν δεν υπάρχει πλάνο, ίσως η παραγωγή αποφασίσει να τιμωρηθεί είτε ούσα υποψήφια είτε χωρίς να μπορεί να φάει στα κερδισμένα έπαθλα. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πέρσι με τους Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, οι οποίοι -όταν «πιάστηκαν» με κινητό- τους απαγορεύτηκε να απολαύσουν έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο αποψινό επεισόδιο, που σίγουρα είναι από τα πιο «καυτά» στην ιστορία του «Survivor All Star».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler (31/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία - Xάος στο συμβούλιο

Survivor All Star: Τα τρία outsiders που σαρώνουν στους στίβους μάχης

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης είδε διαγωνιζόμενο με κινητό – Οι παίκτες απειλούν με αποχώρηση

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved