MEDIA

Η Γη της Eλιάς Spoiler: Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναστάτωση

Η Γη της Eλιάς Spoiler: Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναστάτωση

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο στη «Γη της Ελιάς»

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να «εισβάλει» στη «Γη της Ελιάς». Ο Μίλτος Χαρόβας που έλαμψε μέσα από το X-Factor πριν από ένα χρόνο, αφήνει για λίγο την κιθάρα του και συναντά και πάλι τον Ανδρέα Γεωργίου μπροστά από τις κάμερες για τη συνέχεια της «Γης της Ελιάς».

Ο 18χρονος καλλιτέχνης από τη Ρόδο, που άφησε ισχυρό το στίγμα του στο επιτυχημένο talent show του MEGA, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Ο Μίλτος Χαρόβας θα υποδυθεί τον Παρασκευά, έναν φαντάρο που θα γνωρίσει ο Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) στον στρατό στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!», πρόκειται για έναν χαρακτήρα ταλαιπωρημένο, που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον, προσπαθώντας να αφήσει στο παρελθόν τους δικούς του δαίμονες.

Στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00, ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει.

Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Η Αθηνά τής συμπαραστέκεται σε όλα και τη συνοδεύει στην καύση της σωρού του Αλέξη.

Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας τής Μυρτάλης. Η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει από τη Μάνη αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Επική τούμπα του Μάριου Πρίαμου - «Όλοι με κορόιδευαν για τη σαβούρα που έφαγα»

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές από τη σειρά επιστρέφουν στην TV – Πού θα παίξουν

MasterChef: Αποχώρηση «βόμβα» - Έφυγε από το παιχνίδι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού