MEDIA

Survivor All Star: Ο τελικός είναι αντρική υπόθεση - Τα ευτράπελα και οι απουσίες του ημιτελικού

Survivor All Star: Ο τελικός είναι αντρική υπόθεση - Τα ευτράπελα και οι απουσίες του ημιτελικού
GLOMEX

Το Survivor All Star βρίσκεται μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε 

Η 11η Ιουλίου φέρνει το μεγάλο φινάλε για το «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα έξι μήνες τηλεοπτικής παρουσίας, ολοκληρώνει την πορεία του με δύο πρωταγωνιστές: τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι δύο άντρες, που από την αρχή είχαν δείξει τη δυναμική τους και θεωρήθηκαν φαβορί, θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.00 ευρώ. «Νιώθω υπερηφάνεια… Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, εύχομαι η στήριξη του κόσμου να συνεχιστεί», είπε συγκινημένος ο Σάκης μετά την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό. «Τρέμω… Είναι κάτι απίστευτο αυτό που ζούμε… Συγχαρητήρια στον Σάκη. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, περιμένω την αυριανή μέρα», υποστήριξε ο Νίκος με τη σειρά του.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, όμως στηρίζει τον αγαπημένο της με όλη την καρδιά της: «Είμαι υπερήφανη που έφτασα εδώ, άντεξα… Στο ίδιο έργο θεατές, έφτασα στην τρίτη θέση. Δεν στεναχωριέμαι όμως, στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Σάκης… Θα κάνω τα μαγικά μου να βγει ο μεγάλος νικητής, γιατί το αξίζει».

Ο Μάριος Πρίαμος, να σημειωθεί, ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη βραδιά του ημιτελικού.

Οι απουσίες και τα σχόλια από Ασημίνα-Μισθοφόρο στα social media

Από νωρίς, το απόγευμα της Δευτέρας, οι πρώην Survivors κατέφταναν στο Άλσος για να ζήσουν live την εμπειρία του ημιτελικού. Ο Γιώργος Λιανός τούς υποδέχτηκε στην αρχή, όμως υπήρξαν και ηχηρές απουσίες.

Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αφροδίτη Σκαφίδα είναι οι πέντε παίκτες που αποβλήθηκαν από τον all star κύκλο και δεν είχαν θέση στις κερκίδες του Γαλατσίου. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν βρέθηκαν στον ημιτελικό, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Η Ασημίνα και ο μισθοφόρος δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν στα social media, αφήνοντας αιχμές. «Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη δικαιοσύνη. Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά. Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Ασημίνα συνεχίζοντας: «Ξανθόπουλος γίναμε! Το αληθινό παιδί, το παιδί του λαού… το δικό μας παιδί. Το γνωστό δοκιμασμένο στόρι».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, απαντώντας σε followers που τον ρωτούσαν γιατί δεν βρίσκεται στον ημιτελικό, ανήρτησε ξανά την πολυσυζητημένη αφίσα από το τσίρκο Medrano την οποία είχε κάνει post μετά την αποχώρησή του.

Οι αστείες στιγμές του ριάλιτι σε ένα απολαυστικό βίντεο

Ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές στο Συμβούλιο του νησιού, κατά τη διάρκεια του «Survivor All Star», προβλήθηκε στον ημιτελικό και έκανε τους παίκτες να λυγίσουν από τα γέλια. Από τα σαρδάμ του Γιώργου Λιανού, στις λανθασμένες ψήφους των παικτών και στα ορθογραφικά λάθη, είδαμε σκηνές που δεν είχαμε παρακολουθήσει λόγω μοντάζ. Μία, πάντως, από τις πιο αστείες στιγμές ήταν η μυρωδιά που άφησε ο Σπύρος Μαρτίκας και έκανε τους παίκτες να φύγουν από δίπλα του και να απομακρυνθούν.

Όταν ο Μάριος συνάντησε την Καρολίνα και την Ελευθερία

Ο Μάριος Πρίαμος χαιρέτησε όλους τους πρώην συμπαίκτες του στον ημιτελικό του Survivor All Star στο Γαλάτσι. Ωστόσο, η πιο αμήχανη στιγμή ίσως να ήταν εκείνη με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, αφού ο Μάριος είχε σχέση με την τραγουδίστρια και μερικά τετ-α-τετ με τη γυμνάστρια.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον τρίτο φιναλίστ και, ενώ έπεσαν διαφημίσεις στο live, οι περισσότεροι από τους πρώην παίκτες έσπευσαν να μιλήσουν στον Μάριο Πρίαμο για να τον εμψυχώσουν και να του πουν έναν καλό λόγο για τον αποκλεισμό του από τον τελικό. Σίγουρα πάντως κοντά του δεν βρέθηκε η Καρολίνα, προκαλώντας εντύπωση.