MEDIA

Τηλεθέαση: Μπάρκα και Αταίριαστοι ανεβαίνουν – Τι έκανε η Ελένη Τσολάκη

Τηλεθέαση: Μπάρκα και Αταίριαστοι ανεβαίνουν – Τι έκανε η Ελένη Τσολάκη
GLOMEX

Τα πάνω-κάτω έρχονται στην πρωινή ζώνη των καναλιών…  

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προχωρά η τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη, καθώς η μία ανατροπή μετά την άλλη πρωταγωνιστεί στους πίνακες της Nielsen.

Χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τις μετρήσεις, στο δυναμικό κοινό κέρδισε η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!». Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA συγκέντρωσε 15,2% με την παρουσιάστρια να έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά.

Το δίδυμο της ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ, οι «Αταίριαστοι», ανεβαίνουν πολύ στους πίνακες τηλεθέασης ακόμη και στους τηλεθεατές 18-54. Χαρακτηριστικά, χθες, έκαναν 13,1% αφήνοντας την τρίτη θέση στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που έκανε 12%. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημείωσαν 11,6% και η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» 10,9%. Στο 8% έκλεισε η τηλεθέαση για το «Breakfast@Star», στο 7% ανέβηκε η Ελένη Τσολάκη, ενώ η Φαίη Σκορδά άγγιξε το 6,5%. Τέλος, το «Πρωίαν σε Είδον» της ΕΡΤ1 συγκέντρωσε 2,6%.

Στο σύνολο, η κατάταξη άλλαξε και η πρωτιά πήγε σε άλλα χέρια! Οι «Αταίριαστοι» έκαναν 17,6% δείχνοντας τη δυναμική που έχουν και τη σχέση που έχουν χτίσει εδώ και χρόνο με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε να σημειώνει 15,5% και η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR 14,1%. Όπως αποτυπώνεται, οι τηλεθεατές αλλάζουν συχνότητα ανάλογα με τα ζητήματα που τούς απασχολούν και τι επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η «μπίλια» ακόμη δεν έχει κάτσει και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Ο υπόλοιπες εκπομπές κινήθηκαν σε χαμηλότερες πτήσεις στο σύνολο. Η «Super Κατερίνα» έκανε 11,3%, το «Πάμε Δανάη!» 9,9%, το «Πρωινό ΣουΣου» στο OPEN 9,4% και το «Breakfast@STAR» 7,1%. Η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» κράτησε το 6,9% του συνόλου και το «Πρωίαν σε είδον» 3,1%.