MEDIA

Τηλεθέαση: «Σασμός» και «Ναυάγιο» νικητές στη βραδινή ζώνη – Τι έκανε η Κουτσελίνη

Τηλεθέαση: «Σασμός» και «Ναυάγιο» νικητές στη βραδινή ζώνη – Τι έκανε η Κουτσελίνη

Τηλεθέαση: Οι σειρές κερδίζουν το κοινό και χαρίζουν πρωτιές στο κανάλι τους

Προχωρά η τηλεοπτική σεζόν και τα κανάλια δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη βραδινή τους ζώνη.. Με τη μυθοπλασία να πρωταγωνιστεί, κάποια στελέχη χαμογελούν πλατιά με τις επιλογές τους και κάποια φαίνονται εξαιρετικά προβληματισμένα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο «Σασμός» έκανε 20,1% στο σύνολο και 19,8% στο δυναμικό κοινό κόβοντας πρώτος το νήμα και αποδεικνύοντας τη δυναμική του παρά την τρίτη σεζόν που διανύει. «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 κράτησε παρέα στο 15,2% στο σύνολο και 16,6% στο δυναμικό κοινό, ένα σταθερό ποσοστό που αφήνει ικανοποιημένα τα στελέχη.

Για τη «Γη της Ελιάς» του MEGA τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 20,8% στο σύνολο και 13,3% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναύαγιο» -που παίρνει το lead in- σημείωσε 20,2% και 13,1% σε σύνολο και δυναμικό κοινό.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» έκανε 6,8% στο σύνολο και 8,7% στους τηλεθεατές 18-54, «Η Παραλία» της ΕΡΤ1 7,5%, ενώ οι «Πανθέοι» περιορίστηκαν στο 3,7% στο σύνολο και 4,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Προξενιό της Ιουλίας», επίσης, συγκέντρωσε 14,9% στο σύνολο και 14,3% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ALPHA έκανε 12,3% και 12,2% σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», που μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1, έκανε χθες 17,4% στο σύνολο και 19,8% στο δυναμικό κοινό. Ο «Έρωτας Φυγάς» στο OPEN συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία κρατώντας το 16,5% στο σύνολο και το 10% στο δυναμικό κοινό.

Πρεμιέρα, χθες, έκανε όμως και η Ζήνα Κουτσελίνη στη late night ζώνη με την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» σημειώνοντας 9,7% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, η Μαρία Αναστασοπούλου με την «Αρένα» έκανε 8% και 10,1% αντίστοιχα.