MEDIA

Φάρμα: Η ώρα του ημιτελικού έφτασε – Τι θα δούμε

Φάρμα: Η ώρα του ημιτελικού έφτασε – Τι θα δούμε

Το ριάλιτι του STAR ολοκληρώνει αύριο την πορεία του

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της «Φάρμας» του STAR ξεκίνησε και απόψε θα δούμε τον ημιτελικό στις 21.00. Στη χθεσινή δοκιμασία (Τρίτη 19/12), οι τέσσερις καλύτεροι της «Φάρμας» χωρίστηκαν σε ζευγάρια και αγωνίστηκαν για να αποφύγουν τη Μονομαχία Αποχώρησης.

Το ζευγάρι του Βάιου Κόκκινου και του Αλέξανδρου Τέλλιου δεν κατάφερε να κερδίσει το ζευγάρι των δύο Γιώργηδων, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί την επόμενη μέρα στον Αχυρώνα. Εκεί, ο Αλέξανδρος κατάφερε να υπερισχύσει, ενώ ο Βάιος, το γελαστό παιδί της «Φάρμας», αποχώρησε, μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τετάρτη 20/12), με θερμοκρασία υπό το μηδέν, ξεκινά η μέρα, με τους τρεις εναπομείναντες παίκτες της «Φάρμας» να διαβάζουν το γράμμα, που άφησε ο Βάιος και να απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες αυτού μαγικού ταξιδιού!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τον Αλέξανδρο Τέλλιο, τον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Γιώργο Γιαννούλα στον Ημιτελικό και στη Μονομαχία Αποχώρησης, που θα αναδείξει τους δύο φιναλίστ.

Οι παίκτες πρέπει να διασχίσουν κούνιες, που αν και θυμίζουν πολύ το «Δύσβατο Μονοπάτι», αποδεικνύονται πολύ πιο απαιτητικές. Στόχος τους να συλλέξουν είκοσι τσουβάλια από τα καλάθια, που βρίσκονται ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρουν στο καλάθι, που βρίσκεται στον τερματισμό.

Αντοχή, ταχύτητα, δύναμη και πείσμα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά αυτής της δοκιμασίας και οι τρεις καλύτεροι παίκτες της «Φάρμας» φαίνεται να τα διαθέτουν με το παραπάνω. Παρά τις αντιξοότητες, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι δύο που θα καταφέρουν να μεταφέρουν πρώτοι τα τσουβάλια θα είναι και αυτοί που θα προκριθούν στον αυριανό, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, Μεγάλο Τελικό!

Στο σπίτι μια μεγάλη και συγκινητική έκπληξη περιμένει τους δύο φιναλίστ, αφού, πέρα από ένα πλούσιο τραπέζι για να γιορτάσουν την πρόκριση, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν αγκαλιά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από πολύ καιρό. Τίποτα δεν θα μπορούσε να τους δώσει μεγαλύτερη δύναμη, ένα βήμα πριν τη Μονομαχία του Τελικού, που θα αναδείξει τον νικητή του επάθλου των 50.000€!

Σχετικές ειδήσεις