MEDIA

MasterChef: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του 8ου κύκλου – Τι δηλώνουν οι κριτές

MasterChef: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του 8ου κύκλου – Τι δηλώνουν οι κριτές
Φωτογραφία αρχείου

Το ριάλιτι μαγειρικής ετοιμάζεται να βγει στον αέρα του STAR τον Ιανουάριο

Είναι από τα πρότζεκτ που πάντα απασχολεί το κοινό και οι φανατικοί ανυπομονούν για την πρώτη επίσημη. Το «MasterChef 8» έρχεται στο STAR, τον Ιανουάριο του 2024, και η κάμερα του «Breakfast@Star» «τρύπωσε» στα πρώτα γυρίσματα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, μίλησαν σε δημοσιογράφο της εκπομπής και, φυσικά, δεν έλειψαν οι πλάκες και τα μεταξύ τους αστεία. Οι τρεις κριτές, άλλωστε, έχουν πλέον προσωπική σχέση και η χημεία τους είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του ριάλιτι.

«Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης αναφερόμενος στα όσα θα δούμε στον 8ο κύκλο του MasterChef.

«Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και, όταν μπουν οι παίκτες στο πλατό, τούς περιμένει άλλη μια έκπληξη», είπε με τη σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πολύ mixed κοινό, επαγγελματίες, ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική. Είναι από τις λίγες φορές που είδαμε άτομα να έχουν έρθει πολύ αποφασισμένοι να μπουν στο παιχνίδι… Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι στόχος είναι το έπαθλο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι τρεις κριτές τόνισαν ότι οι προσωπικές ιστορίες δεν τους επηρεάζουν, ενώ αναφέρθηκαν στο πολύ μεγάλο έπαθλο που φέτος δίνεται.

Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.