MEDIA

Τηλεθέαση: Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από το STAR – Πρωτιά για το «Breakfast»

Τηλεθέαση: Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από το STAR – Πρωτιά για το «Breakfast»

Τα πάνω-κάτω ήρθαν, για μία ακόμη φορά, στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης

Στη βραδινή ζώνη μπορεί οι σειρές και οι εκπομπές να έχουν πατήσει pause, λόγω Χριστουγέννων, στην πρωινή όμως ο ανταγωνισμός καλά κρατά. Παρουσιαστές ρίχτηκαν στην αρένα και το αποτέλεσμα στους πίνακες της Nielsen χαρίζει χαμόγελα στο STAR.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις, χθες Πέμπτη, το «Breakfast@STAR» κράτησε παρέα στο 9% του συνόλου και στο 14,2% του δυναμικού κοινού κερδίζοντας την πρώτη θέση στο εν λόγω μερίδιο. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, στη δεύτερη χρονιά που διανύουν, εμφανίζονται με υψηλότερα ποσοστά καθώς το κοινό έχει αγκαλιάσει την «προσήλωση» που έχουν δείξει στη ψυχαγωγία.

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», που πήραν το lead in, στο κανάλι της Κηφισιάς, κέρδισαν το 16,5% του συνόλου και το 15,9% των τηλεθεατών 18-54. Το STAR φαίνεται ότι μπαίνει με το δεξί στο δεύτερο μισό της σεζόν ετοιμάζοντας παράλληλα πολλές εκπλήξεις στον προγραμματισμό.

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε 12,3% στο σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό ενώ η «Super Κατερίνα» του ALPHA 11,7% και 10,9% αντίστοιχα. Το μαγκαζίνο «Πάμε Δανάη!» του MEGA κατέγραψε 8,7% στο σύνολο και 10,2% στο δυναμικό κοινό.

Το «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN μπόρεσε να κρατήσει το 4,1% σε σύνολο και δυναμικό κοινό ενώ η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ1 το 2,9% στο σύνολο και το 3,9% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» είναι εκτός ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα, ενώ οι «Αταίριαστοι» -χθες Πέμπτη- έκαναν 16,1% στο σύνολο και 9,2% στο δυναμικό κοινό.

Μεγάλη κερδισμένη, στην πολύ πρωινή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού το «Happy Day» στον ALPHA έκανε 13,5% στο σύνολο και 22,1% στους τηλεθεατές 18-54.