MEDIA

Survivor: Η πρώτη μάχη απέναντι στις σειρές στους πίνακες τηλεθέασης

Survivor: Η πρώτη μάχη απέναντι στις σειρές στους πίνακες τηλεθέασης

Το ριάλιτι επιβίωσης κονταροχτυπήθηκε με «Γη της Ελιάς» και «Ναυάγιο».

Για δεύτερη εβδομάδα, το «Survivor» βούτηξε στα νερά της βραδινής ζώνης στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μόνο που αυτή τη φορά είχε σκληρό ανταγωνισμό. Το ριάλιτι κλήθηκε, το βράδυ της Κυριακής, να ανταγωνιστεί τις σειρές του MEGA που επέστρεψαν μετά το εορταστικό break.

Έτσι, το «Survivor» σημείωσε 20,5% στο σύνολο και 20% στο δυναμικό κοινό χάνοντας ένα μικρό μερίδιο τηλεθεατών σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. «Η Γη της Ελιάς», από τις 21.00 έως τις 22.50, έκανε 21,2% στο σύνολο και 12,6% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Ναυάγιο», που πήρε το lead in, έκανε 18,8% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό ενώ η κωμωδία «Στα σύνορα» του STAR 8% και 9,7%.

Απόψε, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Στις 21.00, στη μικρή οθόνη, θα δούμε «Σασμό» και «MasterChef». Η σειρά του ALPHA επανέρχεται στον προγραμματισμό ενώ το ριάλιτι μαγειρικής του STAR κάνει πρεμιέρα. Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ «Η Μάγισσα» για το 2024.

Οι «παγιδευμένοι» θα ακολουθήσουν στη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου με ένα επεισόδιο-φωτιά. Η Άννα σοκάρεται με την εξήγηση που της δίνει ο Νίκος για τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεσή του και αρχίζει να το ψάχνει περισσότερο, πιστεύοντας ότι αυτός έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και το παιδί του.

Η σχέση της Άννας και της Αγγελικής κλονίζεται πλέον και η αντιπαράθεση οδηγεί σε πόλεμο μεταξύ τους. Ο Δημήτρης και ο Αντρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη, πιστεύοντας ότι ο Κάρλος δεν τους λέει αλήθεια… Ο Σπύρος θα κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της. Μία πληροφορία που θα πάρει ο Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα ψέμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αναφορικά με τις αποδόσεις στους πίνακες της Nielsen.

Σχετικές ειδήσεις