MEDIA

Πώς αλλάζει η βραδινή ζώνη – Ριάλιτι και «Έρωτας Φυγάς» βάζουν δύσκολα στον ανταγωνισμό

Πώς αλλάζει η βραδινή ζώνη – Ριάλιτι και «Έρωτας Φυγάς» βάζουν δύσκολα στον ανταγωνισμό

Η τράπουλα μοιράζεται ξανά στη βραδινή ζώνη και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο

Το πρόγραμμα των περισσότερων καναλιών στη βραδινή ζώνη επανέρχεται δυναμικά, αυτή την εβδομάδα, μετά από το break των Χριστουγέννων, και το μόνο βέβαιο είναι ότι η τράπουλα μοιράζεται ξανά!

Εκτός από τις ήδη καλά εδραιωμένες σειρές, όπως είναι ο «Σασμός» του ALPHA, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, το πεδίο ανοίγει και προστίθενται πολλά δυνατά άλογα στην κούρσα για τη νίκη.

Από χθες το βράδυ, στην αρένα του STAR ρίχτηκε ο νέος κύκλος του «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής επέστρεψε και έβαλε φωτιά στο κοινό, ενώ γρήγορα έγινε no1 trend στο Χ. «Σε λίγο επιστρέφει ο θείος Λεωνίδας. Ετοιμάστε Σνακ αρχίζει το MasterChef», ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο δημοφιλές μέσο. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι η τηλεοπτική χημεία και η οξυδέρκεια είναι το αλατοπίπερο της επιτυχίας!

Κι ενώ το πρώτο μισό η μυθοπλασία ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, το «Survivor» έχει έρθει για να βάλει δύσκολα στους υπόλοιπους της βραδινής ζώνης. Το ριάλιτι επιβίωσης έχει διεκδικήσει το δικό του μερίδιο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πού θα καθίσει η μπίλια τις επόμενες ημέρες.

Ο ανταγωνισμός, πάντως, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και στη μυθοπλασία. Από την Πέμπτη, στον ΑΝΤ1, έρχεται ο «Έρωτας Φυγάς». Η σειρά, που αγαπήθηκε στο OPEN, κάνει come back με νέα επεισόδια στο κανάλι του Αμαρουσίου και δεν θα περάσει απαρατήρητη. Τα στελέχη έκαναν μία κίνηση ματ και -αν το στοίχημα αποφέρει καρπούς- θα καταφέρουν να οχυρώσουν καλά τη ζώνη 21.00-22.00, πέντε μέρες την εβδομάδα, με δυνατές παραγωγές. Μάλιστα, ο «Έρωτας Φυγάς» αναμένεται να αποδειχτεί σανίδα σωτηρίας καθώς η «Μάγισσα» θα ολοκληρωθεί περίπου το Πάσχα και η σειρά εποχής θα μπορέσει να αποτελεί μία καλή επιλογή για το καθημερινό πρόγραμμα!

Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι αναμένουμε μερικές ακόμη πολλά υποσχόμενες σειρές, όπως τον «Σκαραβαίο» στον ALPHA με τον Γιάννη Τσορτέκη, το «Famagusta» και το «Maestro» στο MEGA.