MEDIA

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία - O 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία - O 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Oι Κόκκινοι έχουν πάρει τα πάνω τους, μάλιστα χθες έφτασαν μια ανάσα απ’ το να πάρουν τη νίκη και θα την έπαιρναν αν δεν κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κόκκινοι θα κερδίσουν και απόψε αφού θα κατακτήσουν την τρίτη ασυλία. Μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού οι Μπελ θα στείλουν στον τάκο τον Θοδωρή Τουρκογεωργο.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου ακούμε τον παίκτη να καταγγέλει ότι «Ο Γιάννης ερχόμενος πίσω από εμένα αυτό που έκανε ήταν να μου τραβήξε τα πόδια. Έβαζε τα χέρια του τραβώντας τα πόδια μου προς τα πίσω, ώστε να μη βγω. Ο Γιάννης κατάφερε αυτό που ήθελε, έχασα τη συγκέντρωσή μου, εκνευρίστηκα».

«Σήμερα δε φύσαγε, δε σου έφταιγε ο αέρας, σου έφταιγα εγώ μάλλον», λέει ο Γιάννης Περπατάρης.

Όλα όσα είδαμε την Δευτέρα 18 Μαρτίου

Χθες το Survivor ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συζητούν όσα έγιναν στο Συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής. Ο Αλέξης Παππάς, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και ο ίδιος και η Ασημίνα και Μαρία Αντωνά, λέει ότι ο Φάνης και η Χρύσα έχουν κάτι παραπάνω από φιλική σχέση.

«Μου κίνησε πολύ έντονα το ενδιαφέρον με γέμισε απορίες. Η απάντησή τους δεν ήταν καθόλου συγκεκριμένη. Γέννησε υποψίες ότι κάτι άλλο συμβαίνει εκεί... Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Θεωρώ ότι ο Φάνης και η Χρύσα είναι μαζί. Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Αυτή είναι η δικιά μου πεποίθηση».

«Απασφάλισε» η Χρύσα για την Ασημίνα

Η Ασημίνα άφησε αιχμές για τον Φάνη σε σχέση με τη Χρύσα και οι Μπλε ενοχλήθηκαν.

«Χθες υποψήφιος στο συμβούλιο βγήκε ο Ρικουνάκης. Το περίμενα, δεν θα πω ότι άργησε αλλά εμένα με ενοχλεί να είναι ένας παίκτης εδώ και να μη «διαβάζει» την πίστα. Είσαι έναν μήνα εδώ, έχεις μία δουλειά, καν’ το σωστά... Για μένα δεν ήταν καθόλου άδικη η ψηφοφορία. Δεν είπαμε να φέρεις σώνει και ντε τον πόντο αλλά μην κάνεις λάθη ακόμη και στα σημαιάκια», είπε αρχικά η Χρύσα.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω. Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της – γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου – πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», πρόσθεσε η παίκτρια.

Δεύτερη νίκη για τους Μπλε

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας, οι παίκτες της μπλε ομάδας, επικράτησαν των «Διασήμων» με σκορ 12-10.

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους του συμβουλίου του Survivor.

Η πλειοψηφία των παικτών της κόκκινης ομάδας, μετά τον Νίκο Ρικουνάκη, έβγαλε σχεδόν ομόφωνα στον τάκο του Survivor τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. «Εννοείται πως το περίμενα, παίζω διαφορετικά. Δεν το λέω ως δικαιολογία αλλά έχω κάνει μία κοιλιά στην απόδοσή μου. Το ένιωθα ότι θα συμβεί αλλά από κει και πέρα προχωράμε», είπε ο παίκτης για την υποψηφιότητά του.

Ένταση στην Κόκκινη Ομάδα

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τρίτης τον τρίτο αγώνα ασυλίας, αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά του Αλέξη Παππά και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.