MEDIA

Survivor Spoiler: Ένας κόκκινος αποχωρεί - Η ένταση συνεχίζεται και στο αποψινό αγώνισμα επάθλου

Survivor Spoiler: Ένας κόκκινος αποχωρεί - Η ένταση συνεχίζεται και στο αποψινό αγώνισμα επάθλου

Survivor: Η ένταση συνεχίζεται και στο αποψινό αγώνισμα επάθλου με τους Μπλε και τους Κόκκινους να αναμετρούνται για ένα δελεαστικό έπαθλο

Ο Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης μονομαχούν απόψε για την παραμονή τους στο Survivor.

Η χθεσινή στάση του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη έχει ξεσηκώσει τους Κόκκινους με τον Αλέξη Παππά να τον παροτρύνει να αλλάξει ομάδα. Η ένταση συνεχίζεται και στο αποψινό αγώνισμα επάθλου με τους Μπλε και τους Κόκκινους να αναμετρούνται για ένα δελεαστικό έπαθλο.

Η μονομαχία θα φέρει τέσσερις Κόκκινους Survivors αντιμέτωπους στο στίβο μάχης για την παραμονή τους. Ποιοι θα καταφέρουν να παραμείνουν και ποιος θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσουν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας. Και αν συμβεί αυτό τότε το σκορ θα πάει στο 5-0.

Στο «κόκκινο» οι εντάσεις

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/3) η απόφαση των Γκιουλέκα και Περπατάρη να ζητήσουν να αποσυρθούν από το στίβο μάχης στα μέσα του αγωνίσματος για την 4η ασυλία προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι Μπλε όσο ήταν στην παραλία τους έδειχναν έτοιμοι για έναν ακόμα στίβο μάχης στο Survivor, όμως ο Σταμάτης φάνηκε φοβισμένος καθώς πίστευε ότι σε περίπτωση ήττας, θα ήταν αυτός υποψήφιος.

«Πάμε στο σημερινό παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε να μην ψηφιστούμε. Σε περίπτωση που χάσουμε ξέρω ότι πιθανόν θα ψηφίσουν εμένα. Έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που παλεύει καθημερινά στην καλύβα και στους αγώνες με τους πόντους. Αν χάναμε τι θα κάναμε θα ψηφίζανε πάλι εμένα που φέρνω τους πόντους ή θα σκεφτείτε ανταγωνιστικά πώς μπορεί να κινηθεί η ομάδα;»