MEDIA

Survivor - Ρικουνάκης: Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη αλλά αυτός δεν τη θέλει πολύ

Survivor - Ρικουνάκης: Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη αλλά αυτός δεν τη θέλει πολύ

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Ο Νίκος Ρικουνάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε μερικές αποκαλύψεις για τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε διάφορα ειδύλλια που έχουν αναπτυχθεί στη μπλε και την κόκκινη ομάδα. Ο Νίκος Ρικουνάκης ισχυρίστηκε, ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή φλερτάρει έντονα τον Γιάννη Περπατάρη αλλά δεν υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του.

Μάλιστα μίλησε για το φλερτ του ίδιου προς τη Χρύσα, λέγοντας: «Ντάξει δεν ερωτεύτηκα ρε παιδιά, αλλά ήθελα να γίνει κάτι. Ναι μου άρεσε, μου έκανε το κλικ. Κάναμε κάτι γνωριμίες, αλλά μέχρι εκεί». Για το αν υπάρχει κάποιο ειδύλλιο ανάμεσα στη Χρύσα και τον Φάνη, ο ίδιος είπε ότι δεν είναι κάτι που αποκλείει.

Στην πορεία, αποκάλυψε για τη Σταυρούλα και τον Γιάννη: «Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη, ο Γιάννης δεν την πολυθέλει, αλλά εκείνη του κολλάει. Δεν έχει πάει στο σοβαρό. Απλά έχει καψουρευτεί τον Γιάννη και τον κυνηγάει από πίσω, πώς το λένε, σαν ουρά του».

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Ριγκουνάκης είπε: «Ο πιο αντιπαθητικός στο παιχνίδι είναι ο Σταμάτης».