MEDIA

Survivor: Η κίνηση του Αλέξη Παππά που εξοργίζει τους Μπλε - Χαμός στο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Η κίνηση του Αλέξη Παππά που εξοργίζει τους Μπλε - Χαμός στο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Έρχονται νέες εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Πριν το χθεσινό αγώνισμα, ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησε τα… δικά τους καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, εγκωμίασαν τις επιδόσεις του Σταμάτη από την αντίπαλη ομάδα με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στους Μπλε.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε υποστήριξη και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική του με τον Σταμάτη να αναφέρει πως στην αρχή δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από την ομάδα του.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είδε τη στιγμή που ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στο Χριστόφορο και έτσι κατάλαβε πως ότι λέει, είναι βάσει σχεδίου: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο», είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Στο αποψινό επεισόδιο, εκτός του ότι θα παρακολουθήσουμε τόσο τους μπλε όσο και τους κόκκινους σε μια πολύ δυνατή μάχη ο Αλέξης Παππάς στην προσπάθειά του να σπάσει τα νεύρα των μπλε σε έναν αγώνα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό θα πάει να συγχαρεί στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας τον μαχητή ο οποίος θα μείνει άναυδος όπως και όλη του η ομάδα!