MEDIA

Survivor spoiler - διαρροή: Ποιοι παίκτες περνάνε στον τελικό (pics)

Survivor spoiler - διαρροή: Ποιοι παίκτες περνάνε στον τελικό (pics)

Survivor spoiler: Ημιτελικός απόψε και η αγωνία κορυφώνεται για τους παίκτες που θα περάσουν στον τελικό!

Στο τέλος του φτάνει το Survivor Ελλάδα – Τουρκία και απόψε (28/6) είναι προγραμματισμένος ο ημιτελικός που θα διεξαχθεί στην γείτονα χώρα. Σε αυτόν, ένας παίκτης θα προκριθεί στους 2 φιναλίστ.

Υπενθυμίζουμε ότι από την αρχή του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί ότι στο φετινό Survivor, θα υπήρχαν δύο τελικοί και ως εκ τούτου δύο νικητές. Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος.

Όσον αφορά τον ελληνικό τελικό ο παίκτης που θα κερδίσει στον αποψινό ημιτελικό θα περάσει στην τελική δυάδα μαζί με τον παίκτη που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν, θα δούμε τις μεγάλες μάχες για τους παίκτες που θα βρεθούν ένα βήμα από το μεγάλο έπαθλο. Ο στίβος μάχης φαίνεται στο τρέιλερ ότι είναι δύσκολος, χρειάζεται ισορροπία και ο στόχος απαιτεί προσήλωση. Ποιοι θα κερδίσουν;

Στο επεισόδιο της Πέμπτης μετά από ένα τρομερό αγώνας ασυλίας, ο Μπορά αποχώρησε λίγο πριν το τέλος. Αν και ο Τούρκος τα έδωσε όλα η λευκή ομάδα ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-2 κι έτσι ο ένας από τους τρεις Τούρκους της παρέας αποχώρησε.

Μάλιστα πριν αποχωρήσει, ευχήθηκε να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά.

Δείτε στην gallery ποιοι παίκτες πάνε τελικό:

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή - Κίνδυνος! Μην φάτε αυτή τη σοκολάτα - Προειδοποίηση ΕΦΕΤ

Μάικλ Τζάκσον: Νέες αποκαλύψεις! Έτσι τον έθαψαν - Πάγκόσμιος σάλος

Σχετικές ειδήσεις