MEDIA

Eurovision 2024: Η πρώτη εμφάνιση του Ολλανδού μετά τον αποκλεισμό του από το Jury Show

Eurovision 2024: Η πρώτη εμφάνιση του Ολλανδού μετά τον αποκλεισμό του από το Jury Show

Eurovision 2024: Η εμφάνιση του Ολλανδού μετά τον αποκλεισμό του από το Jury Show και η άρνηση να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Τον εκπρόσωπο της Ολλανδικής συμμετοχής Joost Klein συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στο ξενοδοχείο, έπειτα από τον χαμό που έχει δημιουργηθεί με την εμφάνισή του στη Eurovision 2024 και τον αποκλεισμό του Jury Show.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ολλανδός τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην προτελευταία πρόβα του σόου στο Μάλμο της Σουηδίας, την Παρασκευή 10/5, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση.

Τα σκηνικά για την ολλανδική εμφάνιση βρίσκονταν ήδη στη σκηνή, αλλά απομακρύνθηκαν. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Klein θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό.

Η EBU με ανακοίνωσή της έχει κάνει γνωστό ότι γίνονται ακόμη έρευνες γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να αποφασιστεί αν τελικά θα συμμετέχει κανονικά στον αποψινό τελικό, οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον Joost Klein στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. Ο ίδιος εμφανίστηκε αρκετά ήρεμος και ψύχραιμος, φορώντας ακουστικά ενώ αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση.