Ο Τζέισον Μομόα σε ρόλο αεροσυνοδού - Ο υπερήρωας της θάλασσας μοιράζει νερό... «στον αέρα»

Τζέισον Μομόα: Από Aquaman σε «Aeroman». Ο δημοφιλής ηθοποιός γίνεται αεροσυνοδός για μια μέρα και μοιράζει νερό στους επιβάτες της πτήσης μεταφέροντας ένα «δυνατό» μήνυμα

Μαριάννα Κρασανάκη

1'

Ο Τζέισον Μομόα έγινε αεροσυνοδός της Hawaiian Airlines για να γιορτάσει τη συνεργασία του αερομεταφορέα με την εταιρεία εμφιαλωμένου νερού Mananalu της οποίας είναι ιδιοκτήτης και κατέγραψε τα πάντα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Προς έκπληξη των επιβατών, ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια πτήσης σέρβιρε το νερό που είναι γνωστό για την ανακυκλώσιμη συσκευασία του - και μάλιστα έκανε ειδική ανακοίνωση μέσω της ενδοεπικοινωνίας.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η ιδέα για την εταιρεία εμφιαλωμένου νερού γεννήθηκε σε μια πτήση όταν σκέφτηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος κατανάλωσης νερού από ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι μιας χρήσης και άρχισε να αναζητά λύση φτιάχνοντας μια απεριόριστα ανακυκλώσιμη έκδοση.

Στην ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Hawaiian Airlines επέτρεψε σε εμένα και την ομάδα μου να απαθανατίσουμε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ιδέα μου να δημιουργήσω το Mananalu Water μου ήρθε όταν ήμουν σε πτήση. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή σας και είναι τιμή μου που η Hawaiian Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνεργάζεται με τη Mananalu. Είμαστε σε μια αποστολή να τερματίσουμε το πλαστικό μιας χρήσης. Πιείτε ένα, αφαιρέστε ένα - Για κάθε μπουκάλι Mananalu που πωλείται, αφαιρούμε ένα πλαστικό μπουκάλι από τον ωκεανό. Έχουμε αφαιρέσει 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πλαστικά μπουκάλια από τον ωκεανό φέτος. Μην σταματήσετε να δημιουργείτε κύματα για να σώσετε τον όμορφο πλανήτη μας»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή