ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Μια ακόμα διάκριση για τον Β. Ρέστη

Μια ακόμα διάκριση για τον Β. Ρέστη

Στην 56η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και 6ος μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής στη σχετική λίστα του βρετανικού ομίλου Lloyd's, με τις προσωπικότητες που επηρέασαν περισσότερο την παγκόσμια ναυτιλία τη χρονιά που πέρασε, βρίσκεται ο Βίκτωρας Ρέστης.

Γνωστός για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ο κ. Ρέστης έχει να επιδείξει μια τεράστια δραστηριότητα που ξεκινά από τη ναυτιλία και απλώνεται στο real estate, τα media, την ενέργεια και τον τραπεζικό τομέα, με αποτέλεσμα να διαθέτει εξίσου σημαντικές «χερσαίες» επενδύσεις.

Η ναυτιλία ωστόσο παραμένει η «σημαία» των δραστηριοτήτων του κ. Ρέστη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ίδιος είχε βραβευθεί επίσης από τα Lloyd's List Awards, τον Ιανουάριο του 2006, ως ιδιοκτήτης της κορυφαίας εταιρείας φορτηγών πλοίων στον κόσμο.

Με επιχειρηματική φιλοσοφία που αντανακλάται στη φράση «ο ουρανός δεν είναι το όριο για εμάς», όπως είχε δηλώσει στη σχετική βράβευση, ο Βίκτωρας Ρέστης θα μας απασχολεί θετικά για τη ναυτιλιακή και αλλά και «χερσαία» δραστηριότητα του και τα επόμενα χρόνια.