ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορονοϊός: ΟΑΕΔ - Αποκλειστικά μέσω TAXISnet η εγγραφή νέων χρηστών

Κορονοϊός: ΟΑΕΔ - Αποκλειστικά μέσω TAXISnet η εγγραφή νέων χρηστών

Οι πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Οργανισμού και δεν παρέχονται στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης.

H εγγραφή νέων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet. Με αυτό τον τρόπο, οι πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Οργανισμού και δεν παρέχονται στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).

Ο ΟΑΕΔ έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί ένα σύνολο υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Κάποιες από αυτές απαιτούσαν εγγραφή για την απόκτηση κωδικού πρόσβασης (πιστοποιημένοι χρήστες), ενώ κάποιες άλλες ήταν διαθέσιμες και για συναλλασσόμενους που δεν είχαν κάνει εγγραφή.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και τη δραστική μείωση του συνωστισμού στις υπηρεσίες, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε η εγγραφή πιστοποιημένων χρηστών να γίνεται πλέον αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, μέσω διασύνδεσης με το TAXISnet, δίνοντας έτσι άμεσα πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, χωρίς την ανάγκη απόκτησης κωδικού πρόσβασης από τον ΟΑΕΔ, και καθιστώντας μη αναγκαία την επίσκεψη στα ΚΠΑ2.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την εγγραφή νέων πιστοποιημένων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού είναι:

http://www.oaed.gr/eggrafi

Η είσοδος στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ είναι:

http://www.oaed.gr/e-yperesies

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά τα καταστήματα μένουν ανοιχτά - Ποια κλείνουν (Όλη η λίστα)

Σχετικές ειδήσεις