ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Cloud υπηρεσίες για σύγχρονες εταιρίες και επαγγελματίες από την WIND

Cloud υπηρεσίες για σύγχρονες εταιρίες και επαγγελματίες από την WIND

Tην υπηρεσία WIND Business Fleet Management εμπιστεύονται εταιρίες που διαθέτουν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων στη χώρα μας όπως η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε, η Union Road Assistance, καθώς και άλλες μεγάλες εταιρίες με εξειδικευμένες ανάγκες για την ασφάλεια των οχημάτων τους και των εμπορευμάτων που μεταφέρουν.

Η υπηρεσία επιτρέπει την παρακολούθηση των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης και αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς για τη διαχείριση στόλου οχημάτων. Επιπλέον προσφέρει έλεγχο των δρομολογίων, ασφάλεια εμπορευμάτων και μείωση των λειτουργικών εξόδων, εξασφαλίζοντας αύξηση παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Η υπηρεσία WIND Business Fleet Management είναι μέρος της οικογένειας καινοτόμων υπηρεσιών WIND Business Cloud που λειτουργούν χωρίς επενδύσεις σε εξοπλισμό και δίνουν με απλό τρόπο λύσεις για τις σύγχρονες ανάγκες των εταιρειών όπως για παράδειγμα ηλεκτρονική αλληλογραφία με πρόσβαση από παντού, αυτόματη παραγγελιοληψία, web sms και web backup.

Η WIND εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που προσφέρει στο “Cloud” για επιχειρήσεις ενώ αναβαθμίζει συνεχώς τα χαρακτηριστικά του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών.