ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κ. Αγοραστός: Πολύτιμοι οι κτηνοτρόφοι για την εθνική οικονομία

Κ. Αγοραστός: Πολύτιμοι οι κτηνοτρόφοι για την εθνική οικονομία

«Η επιβίωση και η περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας δεν είναι θέμα που αφορά μόνο τους κτηνοτρόφους αλλά είναι όρος επιβίωσης της ίδιας της πατρίδας μας, τόνισε ο περιφερειάρχες Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση Κτηνοτρόφων πάνω σε Κτηνιατρικά Θέματα» στην Ελασσόνα.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη" με πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας (Γάλα Eλαςς) στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των αιγοπροβατοτρόφων της επαρχίας Ελασσόνας. Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των παραγωγών για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο σε θέματα παρεμβάσεων που απαιτούνται για την ξηρά περίοδο, όσο και σε σημαντικά κτηνιατρικά θέματα.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κώστας Αγοραστός αφού ανέπτυξε τις δράσεις της Περιφέρειας τα προηγούμενα χρόνια στον τομέα της κτηνοτροφίας σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η επιθυμητή και επιδιωκόμενη – στα λόγια τουλάχιστον – από όλους στροφή στην παραγωγή και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, μελισσοκομία) δεν μπορεί να γίνει ούτε επί χάρτου ούτε σε δοκιμαστικό σωλήνα. Η στρατηγική, ο σχεδιασμός, πρέπει να εδράζονται στην πραγματικότητα για να μπορούν να πετύχουν και να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα»

πηγη larisanews.gr

Διαβάστε επίσης
ΝΔ: Απόσυρση εγκυκλίου για αγροτικές επιδοτήσεις ζητούν 62 βουλευτές

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων