Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Η χώρα χρειάζεται πολιτικές προστασίας και υπεράσπισής της»

Newsroom Newsroom

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Η χώρα χρειάζεται πολιτικές προστασίας και υπεράσπισής της»

Την ανάγκη η χώρα μας να υιοθετήσει πολιτικές προστασίας που “θα υπερασπιστούν την πατρίδα και θα ενσωματώνουν την παράδοσή μας και τις θυσίες των προγόνων μας” τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στην εκδήλωση μνήμης για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες στις Βίγλες της Μεγαλόπολης.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «χρειάζεται πάνω απ’ όλα την υπέρβαση των ιδεοληψιών, που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μας οδήγησαν πουθενά».

"Είναι αληθές ότι σήμερα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπου η γεωστρατηγική του ζωτικού μας χώρου, της ΝΑ Μεσογείου, βρίσκεται σε μια καινούργια σελίδα, όπου τα πάντα αλλάζουν μετά από 60 χρόνια, μέσα από κοσμοϊστορικές εξελίξεις, η χώρα μας χρειάζεται καινούργια προσπάθεια, χρειάζεται καινούργιες ιδέες και αντιλήψεις» δήλωσε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «χρειάζεται η υπέρβαση, η προσωπική και η συλλογική μας, προκειμένου να βρούμε το δικό μας βηματισμό».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξήρε τέλος «την αυτοθυσία των Ελλήνων συμπατριωτών μας που ποτέ δε δείλιασαν και δεν δίστασαν να υπηρετήσουν την πατρίδα τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved