ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόστιμα δημοτικής αστυνομίας για παραβάσεις ελεγχόμενης στάθμευσης

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόστιμα δημοτικής αστυνομίας για παραβάσεις ελεγχόμενης στάθμευσης

Οι έλεγχοι που διενεργεί η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, επεκτείνονται και στον τομέα των θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης.

Στόχος των ελέγχων είναι η εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων, κατόχων καρτών Θ1 και Θ2 και επισκεπτών, λόγω των αυξημένων αναγκών στάθμευσης, αλλά και η διασφάλιση ζητημάτων ευταξίας και τήρησης της τάξης στους ελεύθερους χώρους της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση, προς πώληση, καρτών ωριαίας στάθμευσης για τις θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης, σε περίπτερα, καταστήματα ψιλικών κ.α., συνεχίζεται από το Τμήμα Τελών Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Δημαρχείο, 2ος όροφος, γραφείο 235 Γ’, τηλέφωνα 2313 317273 και 2313 317268) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 έως 14.30).

Οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις έγγραφες ενστάσεις τους κατά των βεβαιωμένων παραβάσεων (κλήσεων) παράνομης στάθμευσης στο γραφείο αρ. 1 του Γενικού Πρωτοκόλλου του Δημαρχείου, στον 1ο όροφο, αυστηρά εντός διαστήματος τριών ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα βεβαίωσης της παράβασης, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Σχετικές ειδήσεις