ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Νταλάρα: "Εγώ επιλέγω να δώσω την μάχη"

Άννα Νταλάρα: "Εγώ επιλέγω να δώσω την μάχη"

"Δεν υπάρχουν πρίγκιπες και βασιλιάδες στην πολιτική σήμερα. Είτε βγαίνεις στον κόσμο, παλεύεις με αντιξοότητες, προσπαθείς να πείσεις, είτε πας στο σπίτι σου. Εγώ επιλέγω να δώσω τη μάχη"

«Να προχωρήσουμε σε αναθεώρηση του Συντάγματος και αλλαγή του εκλογικού νόμου. Από την πρώτη στιγμή έθετα το θέμα. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό. Είναι θέμα εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος, διασφάλισης της αξιοπιστίας των πολιτικών και θεμελίωσης μιας καλύτερης σχέσης πολίτη πολιτικού», δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1.

«Θεωρώ ότι οι βουλευτές πρέπει να περιοριστούν μόνο στην αποζημίωση κι όχι να λαμβάνουν και για τις επιτροπές χρήματα. Προσωπικά το έχω αποποιηθεί αυτό το δικαίωμα. Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν γραφεία από κοινού όπως και ανάλογο προσωπικό. Να μην υπάρχουν πελατειακές σχέσεις. Να αφιερωθούν στο νομοθετικό έργο αποκλειστικά» είπε η βουλευτής, αναφορικά με τις αποζημιώσεις των βουλευτών και των προνομίων τους.

"Δεν υπάρχουν πρίγκιπες και βασιλιάδες στην πολιτική σήμερα. Είτε βγαίνεις στον κόσμο, παλεύεις με αντιξοότητες, προσπαθείς να πείσεις, είτε πας στο σπίτι σου. Εγώ επιλέγω να δώσω τη μάχη", τόνισε η κα. Νταλάρα.