ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψη… «ξουράφι» από τον Γιώργο

Σκέψη… «ξουράφι» από τον Γιώργο

Όλους τους σκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, ακόμα και τον ντεκορατέρ των «κηπουρών»…

Κάποιοι μπορεί να τον σχολιάζετε επικριτικά ή να χρησιμοποιείτε υποκοριστικά. Εκείνος όμως είναι ένας και μοναδικός. Είναι ο άνθρωπος που έχει το μυαλό του στους «κηπουρούς».

Μετά την εξομολόγησή του στο BBC ότι θα κάνει σχολή δημοκρατίας για νέους πολιτικούς (κάτι σαν το ΙΕΚ Τάπερμαν που έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα), ο Γιώργος Παπανδρέου προβαίνει και σε άλλες ριζοσπαστικές κινήσεις…

Αφού σκέφτηκε την επόμενη ημέρα για τον Δημήτρη Δρούτσα, την Τίνα Μπιρμπίλη και τον Κώστα Θέο, ήρθε η ώρα για τον ντεκορατέρ του «κήπου», του Παύλου Γερουλάνου.

Μετά την «αγγελοπουλικής» έμπνευσης αποχώρηση του Γιώργου από την πρωθυπουργία και το ΠΑΣΟΚ, λίγη ώρα μετά την παράδοση του κόμματος στον Ευάγγελο Βενιζέλο άρχισαν να βγαίνουν ψίθυροι για τις σκέψεις του τέως προέδρου σχετικώς με την επόμενη ημέρα.

Λέγεται λοιπόν ότι ο ΓΑΠ θα κάνει την υπέρβαση. Δεν θα κατεβεί στην Α’ Αθηνών αλλά θα κατέλθει αγωνιστικά και ενωτικά στην Αχαΐα. Μόνο που ως πρώην πρωθυπουργός βγαίνει χωρίς σταυρό ούτως ή άλλως. Ο «παραπονιάρης» αφήνει τη θέση του στην Α’ Αθηνών για τον Παύλο Γερουλάνο.

«Μυαλό ξουράφι» που έλεγαν οι παλιοί.

Μόνο που κανείς δεν εγγυάται ότι θα τον συμπεριλάβει στη λίστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Καλό, ε;


Β.Σ.Λ.