ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάσος Ηλιόπουλος: Επιτελική ανικανότητα- Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επιστρέψει στην πραγματικότητα

Νάσος Ηλιόπουλος
Intime

«Αυτό που είναι πρωτοφανές είναι η επιτελική ανικανότητα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Θα προτείναμε στον νέο (4ο κατά σειρά) κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Οικονόμου να είναι πιο προσεκτικός, ειδικά όταν αναφέρεται σε διακοπές» δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Αν δεν κατανοεί αυτή την συμβουλή, ας ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη. Αυτό που είναι πρωτοφανές είναι η επιτελική ανικανότητα. Σε συνθήκες άπνοιας έχει καεί η μισή χώρα. Ζούμε μια από τις χειρότερες οικολογικές καταστροφές και τα κυβερνητικά στελέχη το μόνο που κάνουν είναι να αλληλοσυγχαίρονται. Η κλιματική κρίση δεν αποτελεί άλλοθι για την κυβέρνηση που ακύρωσε τους δασικούς χάρτες και το πρόγραμμα δασοπροστασίας διώχνοντας 5.066 εργαζόμενους. Έστω και τώρα ας σταματήσουν τα εύκολα λόγια και ας γίνει ό,τι είναι δυνατόν για το σβήσιμο των μετώπων που για άλλη μια φορά καίνε για μέρες με ελλιπή παρουσία εναέριων μέσων. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επιστρέψει στην πραγματικότητα, κάνοντας αρχή από το γραφείο του».

«Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού» δήλωσε νωρίτερα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Πάνω από 1.200.000 στρέμματα καμένα. Δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη», δήλωνε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «λόγια και ημερήσια δελτία προπαγάνδας» αντί έργων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG - Φωτιά στα Βίλια: Οι φλόγες μπήκαν στο χωριό- Καίγονται τα πρώτα σπίτια- Δραματικές ώρες