ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: «Στην πρώτη κάλπη θα μάθουμε ποιος θα κυβερνήσει, στις δεύτερες το πώς»

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: «Στην πρώτη κάλπη θα μάθουμε ποιος θα κυβερνήσει, στις δεύτερες το πώς»
ΙΝΤΙΜΕ

Εκλογές 2023: Ότι οι πολίτες θα καθορίσουν ποιες μετεκλογικές συνεργασίες θα γίνουν ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Η ΝΔ έχει μια καθαρή στρατηγική» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ερώτηση του Newsbomb.gr και της δημοσιογράφου Αμαλίας Κάτζου σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

«Η ΝΔ έχει μια καθαρή στρατηγική. Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι στις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου, οι πολίτες θα δείξουν ποιος θα κυβερνήσει και στις δεύτερες με ποιον τρόπο θα κυβερνήσει».

«Πιστεύουμε ότι οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις ανταποκρίνονται στην εθνική αναγκαιότητα για να βαδίσουμε σε ένα κόσμο ταραγμένο. Για να εξασφαλίσουμε την προκοπή που τους αρμόζει. Ποια είναι η στρατηγική των υπολοίπων;

Ποια είναι η προοδευτική διακυβέρνηση; Θα κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Βαρουφάκη; Στις; 21 Μαΐου έχουμε εθνικές εκλογές. Ποιες πολιτικές προτείνουν; Οι Έλληνες ξέρουν ποιος αναβάθμισε τη χώρα. Αυτός ο πρωθυπουργός μπορεί να συγκλίνει τη ζωή των Ελλήνων με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτά θα συγκριθούν και οι πολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν».

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023: Μένει υπουργός Παιδείας η Κεραμέως και σε υπηρεσιακή κυβέρνηση

Εκλογές 2023: Ο οδικός χάρτης και οι κινήσεις Μητσοτάκη μέχρι τις κάλπες

Εκλογές 2023: Πότε θα διαλυθεί η Βουλή