ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμπάνια δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης ξεκινούν ΟΝΝΕΔ και ΝΔ

Καμπάνια δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης ξεκινούν ΟΝΝΕΔ και ΝΔ

Η πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ ξεκινά σήμερα σε όλη τη χώρα

Πρωτοβουλία δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης ξεκίνησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ.

Η καμπάνια που ονομάζεται "ΣΤΗΡΙΖΩ" περιλαμβάνει μία σειρά από δράσεις στήριξης κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη αυτή την εποχή.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, κατά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας από το Γραμματέα της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Α. Παπαμιμίκο, πρόκειται "για μία κίνηση πολιτικής υπευθυνότητας απέναντι στους πολίτες που δοκιμάζονται", η οποία αναμένεται να ξεδιπλωθεί το επόμενο διάστημα μέσα από μία σειρά δράσεων.

Πρώτος στόχος της κίνησης είναι η συγκέντρωση ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδοθούν προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

Η Δράση Συλλογής Ρουχισμού θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα από σήμερα έως και τις 30 Οκτωβρίου. Πληροφορίες για τα σημεία συλλογής των προσφορών καθώς και τους τρόπους συγκέντρωσης, υπάρχουν στην ιστοσελίδα dresssmiles.gr.

Δηλώσεις κατά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας:

Μ.Κεφαλογιάννης, Γραμματέας ΝΔ: «Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά μια σειρά από κοινωνικές δράσεις. Φορέας υλοποίησης είναι η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» έχει ως σκοπό να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν».

Α.Παπαμιμίκος, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: «Ξεκινάμε, σήμερα, σε 52 πόλεις της χώρας, την πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ». Πρόκειται για ένα σύνολο κοινωνικών δράσεων, προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όλοι οι Έλληνες - και κυρίως οι νέοι - οφείλουμε να βγούμε μπροστά. Λέξεις όπως: η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, ο αλληλοσεβασμός, πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται μόνο στο λεξιλόγιό μας, αλλά να μετουσιωθούν σε πράξεις. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντέξουμε στην κρίση και να βγούμε νικητές».