ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζήγρας: Ο Άκης με εκμεταλλεύ​τηκε!

Ζήγρας: Ο Άκης με εκμεταλλεύ​τηκε!

Τα ξίφη τους για μια ακόμη φορά διασταύρωσαν, σήμερα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο εξάδελφος του Νίκος Ζήγρας με αφορμή την ανάγνωση ενός εγγράφου που βρέθηκε στο γραφείο του πρώτου.

Μετά την ανάγνωση του συγκεκριμένου εγγράφου ο πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε τον Νίκο Ζήγρα να πάρει θέση.

Τότε εκείνος κατήγγειλε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ότι «μαζί με νομικό του σύμβουλο, όταν ξέσπασε αυτή η υπόθεση με κάλεσε με το δικηγόρο του που δεν θέλω να πω το όνομα του και μου έδωσε το κείμενο να το χρησιμοποιήσω ως απολογία αν και όποτε κληθώ. Το διάβασα και το έσκισα γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ με τις βλακείες που γράφει».

Πρόεδρος: Αυτά όμως είναι και η απολογία σας. Πολλά σημεία συμπίπτουν. Εδώ είναι το θέμα.

Ν. Ζήγρας: Η απολογία μου είναι όσα είπα στον ανακριτή στη συνέχεια. Καταγγέλλω τον κύριο Τσοχατζόπουλο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό της οργάνωσης που με χρησιμοποίησε και με εκμεταλλεύτηκε. Να έρθει να τα πει εδώ μπροστά ο ίδιος κι αν θέλετε λέω και το όνομα του δικηγόρου. Άντε μπράβο τώρα...

Πάντως ο Τσοχατζόπουλος, χαρακτήρισε το εν λόγω έγγραφο «έγγραφο εργασίας», σχεδιασμένο με ασάφειες που δεν αποδεικνύει τίποτα.

Πρόεδρος: Δεν είπαμε εμείς ότι αποδεικνύει κάτι.

Α. Τσοχατζόπουλος: Επιμένω. Είναι έγγραφο προσωπικών δεδομένων. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με πολλούς ανθρώπους. Ζητώ να μην απασχολήσει περαιτέρω το δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Δεν έχω λεφτά να ζήσω τα παιδιά μου