ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ:Η κυβέρνηση κοροϊδεύει και οδηγεί την κοινωνία στο χάος

ΣΥΡΙΖΑ:Η κυβέρνηση κοροϊδεύει και οδηγεί την κοινωνία στο χάος

«Στη βαριά σκιά του δημοσιονομικού κενού που, σε συμφωνία με την τρόικα, η κυβέρνηση προσπάθησε να το αποσυσχετίσει από τον προϋπολογισμό, διεξάγονται οι συζητήσεις με τους δανειστές» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις συζητήσεις με την τρόικα.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «αν όμως η τελική μορφή του φόρου για τα ακίνητα δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, αν η επαναφορά του ΦΠΑ στα προηγούμενα επίπεδα είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, ενώ η συζήτηση για την άρση των πλειστηριασμών και τα αμυντικά συστήματα είναι σε εξέλιξη, πόσο αξιόπιστος είναι ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε; Είναι ή δεν είναι ένας προϋπολογισμός κυριολεκτικά στον αέρα που σύντομα θα αναθεωρηθεί όπως άλλωστε έχει εκ των προτέρων συνομολογηθεί με τους δανειστές;».

«Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση χάους και κοροϊδίας. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει πως διαπραγματεύεται, ενώ ταυτόχρονα έχει οδηγήσει την κοινωνία και την οικονομία σε χαοτικές καταστάσεις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της, της οποίας έχει καταστεί όμηρος. Τα ψέματα όμως κάποτε τελειώνουν» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Αισιόδοξος ο Στουρνάρας στο CNBC για αποδέσμευση της επόμενης δόσης

Έκλεισε η συμφωνία για τη δόση του 1 δισ. που έπρεπε να έχει δοθεί

Eurogroup: Ίσως ένα δισ. τώρα και τον Ιανουάριο οι τελικές αποφάσεις

Βρυξέλλες: Μην περιμένετε τίποτε από το σημερινό Eurogroup

Τινάζουν στον αέρα τη χώρα για τους πλειστηριασμούς

Προκαλεί η τρόικα: Άστεγοι υπάρχουν παντού, γιατί όχι και στην Ελλάδα

Σκηνικό εκβιασμού για πλειστηριασμούς και νέα μέτρα

Προβλέψεις για αύξηση των «κόκκινων» δανείων ως το 2017

Διαβάστε επίσης: