ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Θα φύγετε κι εσείς όπως το 25ευρω!

Παπαδημούλης: Θα φύγετε κι εσείς όπως το 25ευρω!

«Όπως έφυγε σήμερα το 25ευρω αύριο θα φύγετε κι εσείς με το δρόμο της δημοκρατίας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι το μέτρο αποσύρθηκε «λόγω της κοινωνικής κατακραυγής, γιατί ξεσηκώθηκαν οι πέτρες και λόγω των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι τα συγκυβερνώντα κόμματα βαδίζουν προς μια αποδυνάμωση και εκλογική συντριβή».

«Όλη αυτή η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης με βασικό εκφραστή τον κ. Γεωργιάδη ότι το μέτρο είναι αναγκαίο, δίκαιο, υποχρεωτικό , ότι είναι μονόδρομος, που πάει; Εμείς λέμε ότι αυτή η μικρή ρωγμή είναι μια νίκη της κοινής λογικής της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού πέρα από κόμματα», τόνισε.

Αναφερόμενος στο θέμα της τρομοκρατίας ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη δημοκρατίας και από αυτή την άποψη αξιακά, ιδεολογικά και ηθικά είναι απέναντι στην τρομοκρατία» . Ενώ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αθανασίου περί αλλαγών που θα υπάρξουν στο νομοθετικό καθεστώς για τη χορήγηση αδειών αλλά και στη δημιουργία φυλακής ύψιστης ασφαλείας, έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση:

Papadimoulis Vouli

«Νομίζω και προειδοποιώ ότι θα είναι επικίνδυνα ολισθηρός ο δρόμος αν κάποιοι στην κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία, θελήσουν αντί για την ασφυκτική ηθική και πολιτική απομόνωση της τρομοκρατίας να κάνουν την τρομοκρατία και το εμπόριο φόβου παίγνιο κομματικών αντιπαραθέσεων. Τους συμβουλεύω να μην το κάνουν. Όσες φορές επιχείρησαν τέτοια πράγματα με την αλήστου μνήμης θεωρία των δύο άκρων συνετρίβησαν γιατί προσέκρουσαν στην κοινή λογική».

Διαβάστε επίσης:

Κρεμαστινός: Εγώ θα έβαζα συν ένα ευρώ για να κόψουν όλοι το κάπνισμα!

Βενιζέλος: Η αύξηση στα τσιγάρα είναι και προληπτική ιατρική

Ο Σαμαράς «άδειασε» τον Γεωργιάδη: Τέλος το χαράτσι των 25 ευρώ

Παίρνουν πίσω το 25ευρω Σαμαράς-Βενιζέλος

Σε εξέλιξη η σύσκεψη Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου

ΠΙΣ: Να καταργηθούν άμεσα το 25ευρω και το 1 ευρώ ανά συνταγή

Την πλήρη κατάργηση των χαρατσιών στην Υγεία ζητά το ΚΚΕ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Α. Γεωργιάδης: «Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα δεν το εκτιμάς»

Ε.Σ.Α.μεΑ: Ο υπουργός Υγείας έχει άγνοια του αντικειμένου της Υγείας!