Οι αποφάσεις του Χαρακόπουλου και ο πονοκέφαλος στο Μαξίμου

Newsbomb

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν στο Μέγαρο Μαξίμου τις αποφάσεις του Μάξιμου Χαρακόπουλου, που αναμένονται μέχρι την Παρασκευή και οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν ακόμα και σε ανασχηματισμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει διαφωνήσει από την πρώτη στιγμή με την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα του φρέσκου γάλακτος και πιο συγκεκριμένα στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του έως και 10 ημέρες.

Ο ίδιος άλλωστε δήλωνε προ ημερών στον «Τύπο της Κυριακής» ότι «οι ζημιές στην ελληνική αγελαδοτροφία, που θα επιφέρει η επιμήκυνση του χρόνου ζωής του γάλακτος, θα είναι μεγαλύτερες από την αμφισβητούμενη μείωση στην τιμή, που θα έχει το γάλα στο ράφι», συμπληρώνοντας ότι «η έκθεση του ΟΟΣΑ δεν είναι οι πλάκες του Μωυσή. Αυτά που θα βοηθήσουν την οικονομία, θα τα υιοθετήσουμε, δεν χρειάζεται όμως να κάνουμε το ίδιο και με αυτά που θα δημιουργήσουν αρνητικές συνέπειες».

Αν δεν βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα σε Χαρακόπουλο και κυβέρνηση, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησής του απο το κυβερνητικό σχήμα. Και σε αυτή την περίπτωση, οι κλυδωνισμοί θα είναι μάλλον αναπόφευκτοι με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός – έκπληξη από τον Αντώνη Σαμαρά

Έρχεται ανασχηματισμός - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Ποιοι και γιατί εισηγούνται στον Σαμαρά ανασχηματισμό

Οργισμένος ο Σαμαράς απείλησε με ανασχηματισμό

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved