ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δ. Κουκούτσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δ. Κουκούτσης

Ο βουλευτής της ΧΑ κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ελεύθερος με κατ΄ οίκον περιορισμό υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με εξαίρεση την μετάβασή του στο ελληνικό κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του και την μετάβασή του στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημ. Κουκούτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακρίτριες έλαβαν υπ΄πόψιν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και επιπλέον θεώρησαν ότι οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι ικανοί να αποτρέψουν την τέλεση νέων αδικημάτων από τον κατηγορούμενο.

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουκούτσης χαρακτήρισε άψογη και επίπονη τη διαδικασία ενώπιον των ανακριτριών ενώ σχολιάζοντας τα χειροκροτήματα που δέχτηκε κατεβαίνοντας είπε: «Δεν είναι ώρα για χαμόγελα και πανηγυρισμούς, ο αρχηγός μας όπως και σύντροφοί μας στον αγώνα κρατούνται. Χαμηλά το κεφάλι , είναι ώρα για δουλειά, η χώρα πένεται, συρρικνώνεται. Μη γυρίσουμε πίσω είναι ψέμα ότι επιζητούμε εμφύλιο , είμαστε Έλληνες εθνικιστές , δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς.

Ερώτηση: Έχουμε ένα παιδί νεκρό

Απάντηση: Και μείς έχουμε δυο παιδιά νεκρά που τα κλαίμε.

Είπατε εσείς οι δημοσιογράφοι ότι η δημοκρατία πληγώνεται. Κλαίμε για ένα κορίτσι στην Πάρο, την Μυρτώ που δεν σηκώνει το κεφάλι της. Για τη δημοκρατία πάρτε μαντίλι να κλάψετε.