ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Παπαδημούλη για Λαπαβίτσα: Πρέπει να μετράει... ποιον ωφελούν οι συγχύσεις

Αιχμές Παπαδημούλη για Λαπαβίτσα: Πρέπει να μετράει... ποιον ωφελούν οι συγχύσεις

Θέση στην άποψη Λαπαβίτσα - για συντεταγμένη έξοδο από το ευρώ - πήρε ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Εκφράζοντας την αντίθεσή του μιλώντας στο MEGA είπε ότι "είναι γνωστή η προσωπική άποψη του Κώστα Λαπαβίτσα με την οποία δεν συμφωνώ και είναι αντίθετη με τη λαϊκή εντολή και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ", τονίζοντας ότι "το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές. Λύση εντός ευρώ με σκληρή διαπραγμάτευση".

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, "όλοι όσοι εξελέγησαν βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν πριν από τις εκλογές έναν κώδικα δεοντολογίας που λέει ότι δεσμεύομαι να στηρίξω αν εκλεγώ και αφού εκλεγώ το πρόγραμμα του".

"Το να υπογράφει κανείς ότι τον δεσμεύει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αφού εκλεγεί να βάζει στην άκρη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να προβάλει την προσωπική του άποψη που είναι αντίθετη με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βοηθάει", υπογράμμισε και επισήμανε ότι "αυτή την ώρα πρέπει κανείς να μετράει και το timing και ποιόν ωφελούν συγχύσεις σε αυτό το θέμα".

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε επίσης λόγο για "τεράστιο πόλεμο με στόχο την οικονομική ασφυξία" της χώρας.

"Επιχειρείται να τορπιλιστεί η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου με απανωτές δηλώσεις, συνεντεύξεις, διαρροές, ψέματα με στόχο να μην πάρει αυτή τη δημοσιονομική ανάσα η κυβέρνηση και να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα πριν απλωθεί αυτό το παράδειγμα", υποστήριξε.

Σχετικές ειδήσεις