Δημοψήφισμα - Κουρουμπλής: Ένα ολόκληρο σύστημα συντηρεί και αποδέχεται τον εκβιασμό

Newsbomb

Ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, γιατί έπρεπε να διευκολύνει τον λαό να ασκήσει το δικαίωμά του, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, επιρρίπτει ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημειώνοντας ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινηθεί και η δημοκρατική Ευρώπη, στην οποία ο ίδιος πίστεψε.

Ο υπουργός Υγείας, υπογράμμισε το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σύστημα έχει πέσει πάνω στο να ωθεί το φόβο, να συντηρεί και να αποδέχεται τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα και υπενθύμισε την παρέμβαση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, ο οποίος εγκάλεσε τον Γιούνκερ.

Mιλώντας στο Mega, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων με πολύ εύκολο τρόπο χρεώνουν την κυβέρνηση για όλο αυτό που συμβαίνει.

Σχολιάζοντας τις ουρές στα ΑΤΜ, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι προφανώς δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να βλέπει αυτές τις εικόνες επισημαίνοντας ότι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς από πού ξεκίνησε η σημερινή κατάσταση.

Περίμενα η Ευρώπη να λειτουργήσει με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό, δεν το έκανε, δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, εκείνο που προτείνω είναι να υπάρξει μέτρο σε όλους μας.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved