Fiba World Cup 2023: Ο Ιτούδης επέλεξε τον Ουόκαπ αντί του Ντόρσεϊ στην Εθνική

Newsbomb

Intime News

Fiba World Cup 2023: Ο Δημήτρης Ιτούδης φέρεται να κατέληξε στον Τόμας Ουόκαπ αντί του Τάιλερ Ντόρσεϊ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 25 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου.

Οι επίσημες κλήσεις ενόψει του μεγάλου «ραντεβού» που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία, αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, πάντως, φαίνεται να έχει αποφασίσει ποιον νατουραλιζέ θα έχει στην αποστολή. Αυτός, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος έλαβε με… fast track διαδικασίες ελληνικό διαβατήριο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Η απουσία του Κώστα Σλούκα κι η έλλειψη ποιοτικών γκαρντ οδήγησαν τον Ιτούδη στη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία έμοιαζε… μονόδρομος.

Από εκεί και πέρα, τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά, με μεγαλύτερο όλων αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει άγνωστο το αν ο «Greek Freak» θα δώσει το «παρών», με τις πιθανότητες, πάντως, να μην είναι με το μέρος της Εθνικής και του ηγέτη της.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον Γ' όμιλο της πρώτης φάσης, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία, στη Μανίλα των Φιλιππινών.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved