ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς αντίπαλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μακράν πρώτος στις προτιμήσεις για το All Star Game

Χωρίς αντίπαλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μακράν πρώτος στις προτιμήσεις για το All Star Game

Πάνω από 400.000 ψήφους διαφορά με τον Λεμπρόν Τζέιμς έχει ο «Greek Freak» στην ψηφοφορία για το All Star Game η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Στις 20 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία του κοινού για τα αστέρια που θέλει να δει στο All Star Game του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρώτος στην Ανατολή, ενώ βρίσκεται με διαφορά κιόλας στην κορυφή του συνόλου των παικτών απ’ τον «μαγικό κόσμο». Αφήνοντας δεύτερο τον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις ψήφους που έχει λάβει ο κάθε παίκτης, καθώς η διαδικασία μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει 4.309.630 ψήφους μέχρι τώρα, με τον δεύτερο της Ανατολής που είναι ο Τζοέλ Εμπίντ να συγκεντρώνει 3.721.002.

Ο «Greek Freak» είναι συνολικά πρώτος, καθώς τον ακολουθεί ο πρώτος της δυτικής περιφέρειας, Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» των Λέϊκερς έχει μέχρι τώρα 3.938.571. Οπότε το διάστημα που απομένει η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί και ο διεθνής σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά στις προτιμήσεις του κόσμου.